z3k4 Član 04.03.2009 #35 ersan_sa je napisao(la): kako je poceo nece do godine Kliknite za proširenje... Zar ja Ma polako ba moram da nadjem CD neznam gdje sam ostavio. Pocni ti polako skidati mozda ces prije mene :lol:
ersan_sa je napisao(la): kako je poceo nece do godine Kliknite za proširenje... Zar ja Ma polako ba moram da nadjem CD neznam gdje sam ostavio. Pocni ti polako skidati mozda ces prije mene :lol:
z3k4 Član 05.03.2009 #37 Bice ersan obecavam samo dok uhvatim vremena. Jebu me sada predavnja pocela pa se nema vremena,samo malo proviri ovde sta ima i odmah na ucenje :icon_cry:
Bice ersan obecavam samo dok uhvatim vremena. Jebu me sada predavnja pocela pa se nema vremena,samo malo proviri ovde sta ima i odmah na ucenje :icon_cry:
Bojan Član 05.03.2009 #38 haha joj šuplje... da ne pričam i ja isto povjerovo bi ti :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
z3k4 Član 05.03.2009 #39 Bojan je napisao(la): haha joj šuplje... da ne pričam i ja isto povjerovo bi ti :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Mezis ti mene Bojane pravo me dobro mezis :lol: evo ti na :smajli41:
Bojan je napisao(la): haha joj šuplje... da ne pričam i ja isto povjerovo bi ti :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... Mezis ti mene Bojane pravo me dobro mezis :lol: evo ti na :smajli41:
CoL3 BHT Ovisnik 09.03.2009 #42 evo 4 gb hardstyle od mene http://www.mininova.org/tor/2359780 upakovat cu techno 10-15 gb ako ocete
Bojan Član 10.03.2009 #44 z3k4 je napisao(la): Hvala super sto vise upakujes to bolje Kliknite za proširenje... ccc:icon_mad:
z3k4 Član 11.03.2009 #45 Bojane nemoj da se jutis na mene Bice ono sto sam obecao ne brini:icon_smile: