to je lose ili dobro, malo mi je dvosmislen odgovorto nisu sjedista to su fotelje
Dobra su, nego fotelje glomazno djeluju pogotovo gornji dioto je lose ili dobro, malo mi je dvosmislen odgovor
I mene zanimaju te stvari uopsteno oko njege koze. Ja sam do sad mazao kremom za ruke i voskom..sjedista kupljena, stanje vrlodobro.
ima par ogrebotina koje se lako mogu sanirati.
e sad ako neko zna gdje uzeti i koji je najbolji preparat za farbanje koze???
a znas li cime obojiti ili ofarbati kozu.
kremu mozete vidjeti u apoteci,znaci ima za nokte lice ruke,vi trazite ovu plus..pored skupljih preparata za kozu,ova krema je zadovoljavajuca,bilo bi dobro malo na suncu sjedita ostaviti ali ih prekrite crnim najlonom da malo koza omeksa,onda utrljajte cistite radite sta hocete dok ne dobijete zeljeni efekat nije zezancija krema je bas super za kozu.
Ima farba za kožu, samo nigdje kod nas nema kupiti. Ako ko naleti negdje, javite mia znas li cime obojiti ili ofarbati kozu.
kod mene ima par ogrebotina koje bih trebao prije svega ofarbati
je tebi treba zuta ili crnaIma farba za kožu, samo nigdje kod nas nema kupiti. Ako ko naleti negdje, javite mi
Send via Gameboy Color
Jbg, sljedeci obi je 300km od meneimate u obiju 10km kosta boja za farbanje koze
cuo sam da ima u obiju ali da je u spreju, ne znam valja li cemuimate u obiju 10km kosta boja za farbanje koze