Vas izbor auta do 12 godina starosti (euro 3 :D )

Vas izbor auta do 12 godina starosti (euro 3 :D )

Član
alfa romeo gt ili fiat coupe:cool:
ili 156tica...ili neki bimmer..
opet u granicama neke razumne cijene...a ne neke masine preko 10 000 eura...za te pare mogu novog pro ceeda kupiti kod nas :)
a valjda stavljamo sta bi eventualno mogli uvesti a ne puste snove, zasad ;)

Član
Ne pisite gluposti, odlicna tema da se usere bezveze, ako ovaj zakon stvarno zazivi mogla bi se zanimljiva ideja pokupiti iz ove teme....

@andel neki coupe 2.0t bi bio fin, samo mislim da nisu euro 3 nazalost :D

AnDel je napisao(la):
alfa romeo gt ili fiat coupe:cool:
ili 156tica...ili neki bimmer..
opet u granicama neke razumne cijene...a ne neke masine preko 10 000 eura...za te pare mogu novog pro ceeda kupiti kod nas :)
a valjda stavljamo sta bi eventualno mogli uvesti a ne puste snove, zasad ;)

Nadam se da se moj post ne ubraja u ovo što si napisao, j.biga, nema ništa sa RWD i lightweight jeftinije od ovoga šta sam naveo :D

Član
triza i meni se tako cini al posto nisam siguran bacio sam se u svoju korist :)

@porschefan pa ono kontam da pisemo neke povoljne primjerke koje bi mogli sebi priustiti, ili neke povoljne autombile koji bi mogli drugi da uzmu....ti si svakako nasao dosta povoljno te modele...

audi 1,8 t sto je jubix stavio bila bi moja skromna zelja :)

Član
ja bi ostao na fabiji, samo jos da imam kesa negdje u jastuku, prodam ovu i uzmem fabiu rs, meni dosta :D ali nema ih po 12 godina, barem ne jos :lol:

Ja mislim da sam jasno napisao cijenovni rang ova tri auta što sam izdvojio, i uopće ne spadaju u neke posebne aute snova, ja bi rađe nekog od njih nego neko novo auto kompakt klase sa 1.4 motorom i 1500kg, i po čemu je povoljnija Alfa GT ili Fiat Coupe od mazde MX5 :icon_question:

p.s. naveo sam da imam već dobro novije auto, pa bi nešto sljedeće bio neki manji sportaš ;)

BHT Ovisnik
Porschefan je napisao(la):
Ja mislim da sam jasno napisao cijenovni rang ova tri auta što sam izdvojio, i uopće ne spadaju u neke posebne aute snova, ja bi rađe nekog od njih nego neko novo auto kompakt klase sa 1.4 motorom i 1500kg, i po čemu je povoljnija Alfa GT ili Fiat Coupe od mazde MX5 :icon_question:

p.s. naveo sam da imam već dobro novije auto, pa bi nešto sljedeće bio neki manji sportaš ;)

normalno,svatko se proteze koliko moze,a ovo su prihvatljive cijene sto si naveo ;)

Član
AnDel je napisao(la):
triza i meni se tako cini al posto nisam siguran bacio sam se u svoju korist :)

@porschefan pa ono kontam da pisemo neke povoljne primjerke koje bi mogli sebi priustiti, ili neke povoljne autombile koji bi mogli drugi da uzmu....ti si svakako nasao dosta povoljno te modele...

audi 1,8 t sto je jubix stavio bila bi moja skromna zelja :)

pa vidis da sam skroman..za 5000€,za 1,5 godinu moce se nac dobar S3..a auto je boli glava..;):cool::cool:

Naravno da je ova Mazda najostvarivija kupnja za mene, za te pare ne postoji ništa slično takvih karakteristika ;)

Član
a ok mazda nije skupa to stoji...ali opet nebi kupovao dvosjed ne ispunjava moje potrebe za zadnjim sjediste:)
tako da mi alfa i coupe ili s3 bolji izbor;)

MTR

Član
heheh sutra dolazi u garazu nesto tako , Golf 4 1,9 TDI ( naravno ova dva crvena :D) iz 2001 i ako mi moze ko pomoc sa ovim ( auto sam vec pazario ) ima oznake na pragovima EDITION i od opreme sve struja , automatska klima , felge oridjidji 16"-ke , tempomat itd itd , jel to neka verzija za nedje ili sta vec ???? i da , sve je na engleskom ( bord kompjuter i komande oko volana ) sto mi je malo pod upitnikom , jer su svi koje sam do sada vidio na njemackom :icon_question:

sta , kako , jesam se zaj*o ili sta vec ????

Član
Al' se neki ljudi proseravaju, muka mi postade.:icon_rolleyes:
Da im daš ova kola za džabe, ne bi mogli da ih vozaju, sipaju gorivo i registruju, a ovdje jedu govna. De postavljajte nešto što je pristupačno, a snove svi imamo, ali su teško ostvarivi. Ja ozbiljno razmišljam skupiti para i kupiti auto, pošto se može naći stvarno povoljnih auta te starosti u odnosu na nas, ali ne živim u oblacima da idem odma' na Ferrari.:D