daki Legend 24.03.2007 #64 Sivi G 4 angel eyes farovi smoked sa xenonima, malo spustena al opet je zagledo sat vremena moje felge na WRC
Sivi G 4 angel eyes farovi smoked sa xenonima, malo spustena al opet je zagledo sat vremena moje felge na WRC
Fele Putovanja.ba Administrator 24.03.2007 #65 Pa neobicno je vidjeti 17-ke na tom modelu a i znam momka. Ako je to on bio a jest 100%
Dino Član 24.03.2007 #66 Evo i od mene jedne koje na almeri odvratno dobro stoje... [attachment=1439]
Fiesta_Boy Član 24.03.2007 #67 daki je napisao(la): Sivi G 4 angel eyes farovi smoked sa xenonima, malo spustena al opet je zagledo sat vremena moje felge na WRC Kliknite za proširenje... sto ga nisi pitao za kompenzaciju
daki je napisao(la): Sivi G 4 angel eyes farovi smoked sa xenonima, malo spustena al opet je zagledo sat vremena moje felge na WRC Kliknite za proširenje... sto ga nisi pitao za kompenzaciju
Fele Putovanja.ba Administrator 24.03.2007 #69 hehe pa nemoj mi ovo, morat cu bubreg prodat salim se predobre su mi ove George
Sale Član 24.03.2007 #70 joj jest ova kod george-a druga extra mocna.prodo bi mamu i tatu za te felge
trizex Član 19.04.2007 #74 Neuro je napisao(la): Meni se svidjaju ove.. jos da znam gdje ih ima uzeti Kliknite za proširenje... Nemoj bolan bolan gdje ce ti dusa superturismo ili nesto slicno idu ko prave na c2 i slicne manje vozilice
Neuro je napisao(la): Meni se svidjaju ove.. jos da znam gdje ih ima uzeti Kliknite za proširenje... Nemoj bolan bolan gdje ce ti dusa superturismo ili nesto slicno idu ko prave na c2 i slicne manje vozilice