mtopic je napisao(la):Evo i mene ... dugo nista nisam pisao u F1 temama, ne sto ne pratim (redovno sve citam), ali nema se sta dodati, kolege to uredno i redovno update-uju.
Konacno i taj dan, pocinje dugo iscekivana sezona, po svemu sto je najavljuje, bice jedna od najzanimljivijih ...
Od sutrasnje trke ocekujem pobjedu svojih favorita ...
Eh sad, za koga navijati ... najdrazi mi vozac vozi za "napola" najmrzi tim, a najmrzi vozac vozi za najdrazi tim :icon_mad:
Tako da,...
... navijam da Massa isprasi tur Alonsu, a Alonso nek kupi mrvice i bodove za Ferrari,
... Schumi nek dere sve redom i nek polaze da ga godine nisu oslabile i nek zacepi usta svim zlobnicima,
... Massa ili Schumi prvak? Potpuno mi svejedno, a sto se tice konstruktora, naravno Ferrari
mtopic je napisao(la):Eh sad, za koga navijati ... najdrazi mi vozac vozi za "napola" najmrzi tim, a najmrzi vozac vozi za najdrazi tim :icon_mad:
Tako da,...
... navijam da Massa isprasi tur Alonsu, a Alonso nek kupi mrvice i bodove za Ferrari,
... Schumi nek dere sve redom i nek polaze da ga godine nisu oslabile i nek zacepi usta svim zlobnicima,
... Massa ili Schumi prvak? Potpuno mi svejedno, a sto se tice konstruktora, naravno Ferrari
emir_89 je napisao(la):mtopic je napisao(la):Eh sad, za koga navijati ... najdrazi mi vozac vozi za "napola" najmrzi tim, a najmrzi vozac vozi za najdrazi tim :icon_mad:
Tako da,...
hahahhaha u istom se nalazimo. s tim da mi alonso nije bas najmrzi vozac. ipak tu titulu kod mene drzi mali cigic iz mercedesa (svi znamo ko je)...
emir_89 je napisao(la):... ipak tu titulu kod mene drzi mali cigic iz mercedesa (svi znamo ko je)...
MTR je napisao(la):dobar Shumi na treningu
Limpi je napisao(la):Uu jedva cekam novu sezonu:icon_smile:
A prema domenicaliju ferrari nije pri vrhu:
http://www..../news/report.php/id/82048
Ali bit ce cirkus, pa lotus kasni 10 sekundi po krugu, a i dijelovi ostalima otpadaju
Sto se tice prijenos ja se nadam da nece barem hrt "zatamniti"... staviti formulu na bht tako debilna odluka, pa sta ce kad prenose utakmice engleske lige, ici malo tekma-malo formula, zakinut ce na f1... a spaho ce to da vodi, tesko da ce na dobro:icon_sad:
Valjda se nece hrt gasit, u suprotnom do kraja godine ima da naucim i njemacki slucasuju rtl:lol:
Hidraulic je napisao(la):Hoćel biti prijenos na Haxatu :icon_question: