Jetta TDI Član 28.11.2015 #1 Mene zanima koliko košta plaćanje svih dadžbina za uvoz vozila? Uvoz je iz Švedske a automobil BMW E61 530 xd 2004 - 2008
Mene zanima koliko košta plaćanje svih dadžbina za uvoz vozila? Uvoz je iz Švedske a automobil BMW E61 530 xd 2004 - 2008
davor soldo Član 28.11.2015 #3 nije ti to fixno,sve zavisi dali imas euro 1 obrazac,kilometraze,ako imas nekog na carini i euro 1 mozes punoo jeftinije proc
nije ti to fixno,sve zavisi dali imas euro 1 obrazac,kilometraze,ako imas nekog na carini i euro 1 mozes punoo jeftinije proc
Jetta TDI Član 28.11.2015 #4 Ali može li se u SWE uzeti Euro 1. Ako se može uzeti mogu ga dobiti. Koliko okvirno dođe mene zanima sve do registracije
Ali može li se u SWE uzeti Euro 1. Ako se može uzeti mogu ga dobiti. Koliko okvirno dođe mene zanima sve do registracije
davor soldo Član 28.11.2015 #5 vidi mozda se sve moze u nas sredit,zovni nekog carinika u grude,malo za kave,i idi sve preko njega i s njim,vjeruj mi mozes i 3000 manje proci
vidi mozda se sve moze u nas sredit,zovni nekog carinika u grude,malo za kave,i idi sve preko njega i s njim,vjeruj mi mozes i 3000 manje proci
Dzeniii Član 28.11.2015 #6 Sa eur1 obrazcem ti je to negdje oko 1700 km do registracije, bez tog obrazca se ne isplati ni carinit vjeruj
Sa eur1 obrazcem ti je to negdje oko 1700 km do registracije, bez tog obrazca se ne isplati ni carinit vjeruj
Jetta TDI Član 29.11.2015 #9 davor soldo je napisao(la): nema veze poklon,opet se placa porez i carina po katalogu Kliknite za proširenje... Ma ja kažem dobiće na poklon pa koliko god plati nije mu puno
davor soldo je napisao(la): nema veze poklon,opet se placa porez i carina po katalogu Kliknite za proširenje... Ma ja kažem dobiće na poklon pa koliko god plati nije mu puno
davor soldo Član 29.11.2015 #10 ma znam,al al kolko god mu ostane para,to bolje,poslat cu ti poruku cim se sjetim preko koga je kum radio svoje auto,izislo ga pravo jeftino
ma znam,al al kolko god mu ostane para,to bolje,poslat cu ti poruku cim se sjetim preko koga je kum radio svoje auto,izislo ga pravo jeftino