MTR je napisao(la):
jok brate , znas li koliko je sat rada u servisu gore ( osim ako nema nekog tamo ) , drugo , ja nikad ne bi rizikovao da me slovenci izj*u za broj motora koji nije naveden u saobracajnoj ( provjere , ispitivanja , oduzimanje vozila ) .
Nego Tito

, koji motor oces pa da ti nadjemo sta ovdje
P.S. ovdje sve pise : http://www.uino.gov.ba/b/O_nama/Upravni_odbor.html
ma treba mi neki zdrav opelov c20xe sa mjenjacem...ili jos bolje c20let...sto kod nas nadjem XEa losi su...a LET je skoro pa nemoguce nac...motor mi ne treba napucan nego stock...150ks tj 204 (LET) je i vise nego dovoljno na max.900kg...1.6gsi je laksi 100KS, ali ako ga pojacam tj.diram na bilo kakav nacin nije to vise sigurno za duga puta...
mislio sam da to u svoju corsu A uguram...nego pitanje je postavljeno neki dan kad sam imo priliku da uzmem corsu A sa vec ubacenim calibrinim c20xe...tako da da sam mogo taj motor carinit sam, onda bi to auto uvezo i raskopo, prebacio na moje sta mi treba, a svoje sto ne treba stavio na tu uzeo kakve papire dje god i onda tu korsu prodo...ja sam trebo kompletno auto da uzmem za 1500eura...
onaj ko je ikad radio prebacivanje motora ali cestito, zna da nije puno s obzirom da bi tu korsu sa svojim ovim motorom kad ubacim u nju mogo za 1000eur prodat...tako da: poluosovine u komadu (ne varene niposto), drugacije glavcine u koje ide kalibrin zglob, nosaci motora, kocnice kalibrine naprijed, zadnji diskovi od astre sa adapterom za diskove, strut barovi, sportska sjedista, alu felge 15ke sa novim gumama, auspuh kompletan.....sve to dobit za nekih 500eura je dzaba...sam kit za presadjivanje motora nov (glavcine, poluosovine, nosaci motora, i jos neke sitnice) kosta 600eur....i plus sto su to sve vrhunski dijelovi, jer je auto atestirano i prijavljeno u njemackoj...
e u tom je fora zasto sam ja toliko zapeo za uvoz cijelog auta...sa motorom...
vako ce bit da se kit kompletan kupuje, pa motor, pa kocnice, pa auspuh po mjeri pa dok se auto sredi i povari dje ima ikakve hrdje.....ne ispod 2500eur...ali meni je jako bitno da sve bude savrseno jer ja tim autom vozim stalno Bec-Tuzla...trenutno bez ikakvih problema zasad '88godina, 116000km...
eto pa do ljeta se pare skupljaju a onda ti se javim da vidimo mozel se kakav zdrav motor nac...pozdrav