Član
ernadhusic je napisao(la):da se nadovezem na kolko god ti para naveo racun mozes stavit 1000Eura a i 10 000 eura samo kad vide cijenu da si stavio 1000 onda ce oni otvorit katalog i po njemu ti sredit porez i carinu a ako napises 10 000 onda nece otvorat katalog nego ce ti povjerovat da si platio 10 000 pa ti na osnovu toga sracunat carinu i porez kako god okrenes to je bagra da je u daleku nema a carinik izadje iz kancelarije s komadom papira i olovkom nezna haube otvorit i špediter mu cita brojeve šasije a on upisuje na papiric i hoce za kafe 100KM da to bude sto prije :icon_mad:
nedaj na kafu nikako ili ako budu trazili snimaj pa posalji negdje u novine neka svi znaju s cime se radi kod nas
druze ovu cijenu koju su meni dali su izracunali na osnovu racuna od 5100€, tesko da to moze proci al eto, vidjet cemo opet. sto kolega teretanas kaze za ovaj auto nije velika cijena od 1500€.vidjet cemo kako ce se to zavrsit, napisat cu ja na kraju koliko je sve kostalo. nisam nasao ovdje na forumu da je iko uvozio od italijana, pa eto nek se nadje i to iskustvo. istina je da su auta jeftinija, ali s konstatacijom da su manje odrzavana se ne bi slozio, opet tu igra ulogu od koga se kupuje auto. italijani istina slabo peru auta, ali sto se odrzavanja tice tu su negdje sa ostatkom europe vjerujte mi
salchin je napisao(la):izvini druze, ali mozess li mi reci za koliko se moze jedan takav nabaviti u italiji?
cujem da su tamo jeftinija auta nego u ostatku evrope...
kolega ne znam ti tacno, ali jedno 6-7k se ovdje krecu, zavisi kakva je oprema u pitanju, ovaj moj ima full opremu, s line je model. ja ga nisam sad kupio, auto je od firme i ja sam ga preuzeo od firme, nisam ga kupovao da bih ti mogao reci tacno o kojim novcima se radi