Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bio sam i mogu reci samo sve pohvale Dariu za organizaciju...Cak nama koi smo dosli 600km obezbjedio smjestaj stvarno vrh sto se tice organizacije...Koja uzivancija na samoj utrci nikako mi nije zao sto sam godisnji odmor proveo na utrci...Jednostavno no comment...Hostesa ko u prici izlozbenih modela auta jako finih za vidjeti :123: cak i video zid koji je svaku utrku pratio da se vidi jasno...Organizacija vrh i nema se sta vise reci...Cisto utrka za primjer kako organizirati ovakav spektakl
Kod zoki-a je ostao isti motor samo ga je napravio i presao sa CHARGECOOLER-a na intercooler posto je to every day car. pa na charge cooler nije bas pametno voziti grije se auto.Sad golf ide ko granata al ce mu jos dizati snagu ...Naj bolje vrieme je napravio 11.9 sa dizlommm
A roman je imo u subotu probleme sa svjecicama a u nedjelju ga ujebalo gorivo pre bogato ubrizgavanje i auto nije isloo,nije ga stigao izmapirati do kraja...Srdjan iz SM chip tuninga mu je rekao sto je na stvari...Tak da ce se auto sad opet podesavati da ide bolje nego ikad
ja sam odusevljen ovim sto vidim na slikama znaci pista, TRIBINE! semafor s displayima, partyana, ma momci svaka vam cast nisam znao da postoji ovako nesto na nasim prostorima...za vozila respekt, cestitke pobjednicima