Usluga- imal ko s' Bistrika? (kupujem golfa mk1)

Usluga- imal ko s' Bistrika? (kupujem golfa mk1)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ako neko na forumu ima da je sa Bistrika, nek pogleda temu http://www.bhtuning.com/k-golf-mk1-do-80-te-god-t-25257.html

Treba mi broj telefona covjeka koji prodaje (ako prodaje) ovog golfa... Mozda neko zna gdje zivi pa da odem, il' ako ga neko vidi u gradu nek zapise broj i nek mi posalje. Bio bih mnogo zahvalan.

edit.

U kojem god gradu u BiH da ste, nebitno, ako znate da se prodaje (il ga ima komsija, rodjak... pitajte bil prodao) golf mk1 stara tipa sa uskim stopkama. Javite mi se.
Najbitnije da je limarija, koliko toliko uredna.

Edo ce mi vidjet za ovog iz Zenice... a ja cu trazit ovog po bistriku :)
Hvala!

Član
RE: Usluga- imal ko s' Bistrika?

vidim neko mi je izbrisao temu... i necudi me vishe...

Rijec je o crvenom golfu mk1, uski stop, kromirane karambloke (branici)... Auto je vidjan po bistriku. Ako ga neko vidi nek mi zapise broj i posalje. Hvala.

Član

Jel jedanput ili vise puta vidjen na Bistriku?:icon_biggrin:
Za sada slicnog nisam vidio, ako vidim javim informaciju koja je tebi potrebna.

Član

nisam s bistrika,al nema one teme
pa ev ti ovdje slike onog golfa iz zenice;)
i609083_062309113334.jpg

i609082_052609195145.jpg

valjda ovo trazis;)
dok vidim covjeka popricat cu s njim,uzet bar broj, pa ga ti kuhaj da ti proda:D

Legend

ja sam ovog golfa vidio neki dan u sarajevu (ako je to taj isti :icon_eek:) neki momak ga vozi , duza kosa nekih 26-7god..

a i onog na bistriku sam vidjao takodje, kod one stomatoloske ordinacije stoji, kod ambasade.. no nisam vidio da se prodaje, zagledao sam ga bas :icon_smile:

Član
U kojem god gradu u BiH da ste, nebitno, ako znate da se prodaje (il ga ima komsija, rodjak... pitajte bil prodao) golf mk1 stara tipa sa uskim stopkama. Javite mi se.
Najbitnije da je limarija, koliko toliko uredna.

Edo ce mi vidjet za ovog iz Zenice... a ja cu trazit ovog po bistriku :)
Hvala!

Legend
samo da kazem
veceras sam vidio crnog amerikanca, xenoni naprijed uska stopa (plasticni branici)
dobar drama, pa ako ga neko vidi nek javi covjeku, i ja cu ako ga opet sretnem pitati ;);)

sUx

Član
e ima mi drug keca neznam koja je godina tacno al je uska stopa,stara tipa,ko kod mene , prodaje ga za 1000 km 1.6 u njemu e neznam samo jel registrovan jos ako si zainteeresovan javicu ti dok ga pitam

Član
sUx je napisao(la):
e ima mi drug keca neznam koja je godina tacno al je uska stopa,stara tipa,ko kod mene , prodaje ga za 1000 km 1.6 u njemu e neznam samo jel registrovan jos ako si zainteeresovan javicu ti dok ga pitam

Hajde jarane vidi mi sa haverom. Koja je boja, godiste i ima li krom branike (mada su i nebitni oni)...
Zainteresovan sam;)

edit.
Ovaj iz Zenice je fakat predobar i vrijedi sigurno dosta... Nadam se da ce biti na prodaju, pa da vidimo... :)

Sad sam zvao Zenicanina, covjek je fakat prvi vlasnik. Motor 1.1 tek registrovan. Cijena 3000KM fixno i to kaze brat bratu:D

Neisplati mi se ni pod razno. Idemo dalje, valjda nesta povoljnije naleti:cool:

p.s.
Ovog zutog sa grbavice sam takodjer gledao... Ono nemogu ni oni sa Discovery-a spasit:icon_eek:

Legend
danas sam vidio jednog keca, usta stopa dole na onom putu od aerodroma prema lukavici, odi pogledaj, 50 metara od skretanja za aerodrom u pravcu lukavice sa desne strane ima neki servis, ima tu bruku nekih auta..bice jeftino sigurno..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.