basinac Član 24.12.2010 #16 Hahhahaa....car si majkem, ukrali mu novcanik 7 puta, i opet ce izgleda.....hahaha
elvis_h Član 24.12.2010 #18 ako je to sve tako kako si naveo,ja se vec sutra spremam i idem put merkura da ostanem bez novcanika
Ford_fjesta69 Početnik 24.12.2010 #20 hahahah :lol::lol::lol::lol::lol::lol: only in bosna :lol::lol::lol::lol:
emir_89 Član 24.12.2010 #24 hajd sto je napisano smijesno, al jos smijesnije sto raja konta da je to fkt istina
Z zen_3dom Član 24.12.2010 #25 emir_89 je napisao(la): hajd sto je napisano smijesno, al jos smijesnije sto raja konta da je to fkt istina Kliknite za proširenje... :icon_confused::icon_confused::icon_confused: pa ja maloprije bez novcanika osta a ti sad javljas da je lozika, pa kako:icon_question::icon_question: mora da su neke mlade pratile forum :lol::lol::lol::lol:
emir_89 je napisao(la): hajd sto je napisano smijesno, al jos smijesnije sto raja konta da je to fkt istina Kliknite za proširenje... :icon_confused::icon_confused::icon_confused: pa ja maloprije bez novcanika osta a ti sad javljas da je lozika, pa kako:icon_question::icon_question: mora da su neke mlade pratile forum :lol::lol::lol::lol: