gaga je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):samo cu jednu stvar reci,kupovati felge bez vidjenja istih ili barem slika detaljnih od felgi i nije bas najbolja ideja.
ja da sam kupio felge a bile recimo slike od drugih felgi i dobijem onako savijene,pa neko bi bio six feet under.
uglavnom,jako lose od noketa sto se barem ne javi i da se razjasni situacija,da se to rijesi kako treba,evo pare nazad,troskove slanja i sve ostalo cemo pola pola rijesiti i svi zadovoljni,tako bi ja bar uradio,al ovo je fakat presmijesno.
i momak koji kaze da je red da plati transakciju bankovnu onaj koji salje,to je velika zabluda.
onaj ko kupuje on snosi sve moguce troskove,ako hoces hoces,neces neces.tako je svugdje pa zasto ne i kod nas.
ja da znam gdje ima felgi tih koje ti trebaju dovuko bi ti ih do metkovica sutra
mozda bi i noke bio , al valjda decko iz splita ostao bez keša i ne moze da dođe u SA
Darth je napisao(la):samo se stavljam u svoju poziciju..tako bi i mene zeznuo i sve ostale...cuj nisi vidio u kakvom su stanju??nemozes nicim opravdat to sto si uradio..to je klasicna prevara..nema dalje..pa ljudi od usta steda za tako neke stvari i vidi sto se zna desiti..sramota je to velika..:icon_sad::icon_cry:
Darth je napisao(la):pa jesi ti vidio slike od njih sto su slikane??pa onakva felga kao sto su ti vec rekli ne da bi tresla ,nego bi bilo sigurno nemoguce vozit sa onakvim udubljenjima??ma dobro et ti sad..na svim forumima si poznat..ljudski je mozda grijesit ali ovo je klasicna prevara ...:icon_mad:
Deyo je napisao(la):Darth je napisao(la):cuj gotova prica..nakon ovako bezobrazne trgovine ??pa jarane ti zauvjek osta nikakav..prevarant obican,kako te nije sram se sluzit svim tim laganjima samo??i ocekujes neko opravdanje ovdje??tebe treba izbjegavat u sirokom luku ubuduce...:icon_mad::icon_mad:
A ko si ti ?