Upozorenje sa VWCC...2.dio

Upozorenje sa VWCC...2.dio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ja kolko znam noke se javio (u onoj tamo drugoj temi) i reko da ce liku poslati druge takve feluge...

Član
gaga je napisao(la):
lov2xlr8 je napisao(la):
samo cu jednu stvar reci,kupovati felge bez vidjenja istih ili barem slika detaljnih od felgi i nije bas najbolja ideja.
ja da sam kupio felge a bile recimo slike od drugih felgi i dobijem onako savijene,pa neko bi bio six feet under.
uglavnom,jako lose od noketa sto se barem ne javi i da se razjasni situacija,da se to rijesi kako treba,evo pare nazad,troskove slanja i sve ostalo cemo pola pola rijesiti i svi zadovoljni,tako bi ja bar uradio,al ovo je fakat presmijesno.

i momak koji kaze da je red da plati transakciju bankovnu onaj koji salje,to je velika zabluda.
onaj ko kupuje on snosi sve moguce troskove,ako hoces hoces,neces neces.tako je svugdje pa zasto ne i kod nas.

ja da znam gdje ima felgi tih koje ti trebaju dovuko bi ti ih do metkovica sutra :)

mozda bi i noke bio , al valjda decko iz splita ostao bez keša i ne moze da dođe u SA :D

Ima toliko osvetoljubivih ljudi,ja da sam na Noke-tovom mjestu dobro bih pazila gdje parkiram auto,sta znas na sta je sve spreman ovaj cikac iz Splita..Pogotovo ako jos Noke ne vrati novac..oo pa moze ga popravak golfa doci troduplo skuplje ako ovaj iz splita naumi da se sveti

Član
Nije moje da se petljam ali mislim da bi bilo sasvim oke da njih dvojica rijese sami.
Da se dogovre fino.Felne nazad pare takodje i kuda koji ;)

Legend
Eo da se noke opet javi
Kako nisam imao love da vratim covjeku , u medjuvremenu (nakon nekih 15-20dana) nasao sam druge kompletne bbs rm felge koje sam stavio u oglas da se prodaju i od tih para imao sam namjeru vratit novce koje sam trebao vratit odmah, ne ispalo je kako je ispalo..
Kada mi se igor javio i ponudio 3000kn za iste, kontaktirao sam ga i ponudio mu da mi vrati stare felge a ja da njemu dam ove, sto smo i dogovorili danas razgovorom na mobitel

sljedeca nedelja bi trebao biti dan primopredaje felgi, naci cemo se negdje na pola puta, ja njemu dati ove felge, on meni stare i to je gotova prica..

ako bude kakvih novosti u vezi ovoga, javit cu svakako

Član
cuj gotova prica..nakon ovako bezobrazne trgovine ??pa jarane ti zauvjek osta nikakav..prevarant obican,kako te nije sram se sluzit svim tim laganjima samo??i ocekujes neko opravdanje ovdje??tebe treba izbjegavat u sirokom luku ubuduce...:icon_mad::icon_mad:

Član
Obavezno nas obavijestite kad i ako stvar bude rijesena da svi znaju...kad je pola bivse juge moglo saznat da si zajebo onda isto tako mogu saznat da si ispravio stvar i da je sve na svom mjestu;)

Legend
ja sam momku obecao, kao i svima sa vwcc da ce stvar biti rijesena u toku sedmice, igor mi je rekao da on ima nekih obaveza, i da tek sljedeca sedmica dogovara, stoga tako ce i biti, rekao je da mu odgovara nedelja vjerovatno, tako da cemo otic i sredit to sve kako smo i dogovorili, nisam jos samo siguran ocel on vratit ove felge jer su kod nekog treceg lika.. no i o tome ce svi biti obavijesteni, i sve ce biti izneseno, tacno onako kako je i dogovoreno i rijeseno..

@ darth : sta ti predlazes, da se ubijem ?

Član
samo se stavljam u svoju poziciju..tako bi i mene zeznuo i sve ostale...cuj nisi vidio u kakvom su stanju??nemozes nicim opravdat to sto si uradio..to je klasicna prevara..nema dalje..pa ljudi od usta steda za tako neke stvari i vidi sto se zna desiti..sramota je to velika..:icon_sad::icon_cry:

Legend
Darth je napisao(la):
samo se stavljam u svoju poziciju..tako bi i mene zeznuo i sve ostale...cuj nisi vidio u kakvom su stanju??nemozes nicim opravdat to sto si uradio..to je klasicna prevara..nema dalje..pa ljudi od usta steda za tako neke stvari i vidi sto se zna desiti..sramota je to velika..:icon_sad::icon_cry:

vec sam 10x rekao, da NISAM ZNAO DA SU FELGE KRIVE
inace bil ti ikad prodao felge, a znas da su krive, NEBI
zbog cega bih ja sebe dovodio u nezavidnu poziciju, zbog gluposti da me ljudi prozivaju, eh pa ne
mozda neko drugi , ali ja to sebi nebih nikad dozvolio (ipak ovaj put sam pogrijesio, i desilo se to sto se desilo, vise nikad nece..)
svi grijesimo, ljudski se izvinut i reci da sam zajeb'o, to sam vec rekao i izvinuo se igoru kao i ostalima koji su imali bilo kakve veze sa ovim..

Član
Citam obadvije teme i nisam htio komentarisat... i unaprijed su ljudi pricali svasta... Ako se ljudi mogu dogovoriti da se pogreska ispravi, nek se oni medjusobno dogovore, a ne pojedini clanovi foruma za njih da pricaju i pisu.... Tako i nastaju tracevi zato nesto kao ljudi svasta cuju i pricaju ..Dosta ljudi namjerno iz ljumobore prica na nekog, ovaj kriv, ovaj onakav.. Nek to rijese momci izmedju sebe, a ne pojedini clanovi sa foruma da se petljaju ...

Nista licno nikom' !
Lijep pozdrav

Član
pa jesi ti vidio slike od njih sto su slikane??pa onakva felga kao sto su ti vec rekli ne da bi tresla ,nego bi bilo sigurno nemoguce vozit sa onakvim udubljenjima??ma dobro et ti sad..na svim forumima si poznat..ljudski je mozda grijesit ali ovo je klasicna prevara ...:icon_mad:

Legend
Darth je napisao(la):
pa jesi ti vidio slike od njih sto su slikane??pa onakva felga kao sto su ti vec rekli ne da bi tresla ,nego bi bilo sigurno nemoguce vozit sa onakvim udubljenjima??ma dobro et ti sad..na svim forumima si poznat..ljudski je mozda grijesit ali ovo je klasicna prevara ...:icon_mad:

oke, postujem tvoje misljenje, ali cu ga shvatit samo kao tvoje misljenje i nista drugo..

;)

Član
nisam htio nista komentarisati..al samo da ovo napisem.... moguce da se covjek za*ebao..pa necemo ga sad kamenovati..moze se svakome desiti..ko smo mi da sudimo o necemu ovdje....najbolje da se ovo lock-a do dana kad razmjena bude izvrsena

i da....pojedinci bi trebali malo da se "cool off" :cool:

Član
Deyo je napisao(la):
Darth je napisao(la):
cuj gotova prica..nakon ovako bezobrazne trgovine ??pa jarane ti zauvjek osta nikakav..prevarant obican,kako te nije sram se sluzit svim tim laganjima samo??i ocekujes neko opravdanje ovdje??tebe treba izbjegavat u sirokom luku ubuduce...:icon_mad::icon_mad:

A ko si ti ?

Da prvo kazem da ne branim noketa da nebi ispalo posle...
Al fakat ko si ti,nit znas covjeka nit ista a napadas ga tako???

PS: Opet cu reci da ga ne branim, sto je uradio na njegov je obraz i to treba ispraviti kako zna i umije!!!

Član
Mislim da je ovde sve napisano sto je trebalo, ako stvar bude resena, a verujem da se svi nadamo da hoce, nek se otvori tema i kaze da je sve reseno jer ovaj forum ne sluzi za svadju i razmirice, vec za druzenje ljubitelja automobila i razmenu iskustava. Ovo je bilo iskustvo u neku ruku, i posto sve jasno pise, dragi admini, ja mislim da ovo moze pod LOCK...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.