Član
blicam narednih 2km i molim boga da negdje gore upisuje dobra djela pa da i meni neko blicne prije radara :lol:
ArminM je napisao(la):menso206 je napisao(la):ado_d je napisao(la):A jeste li nekad blicnuli a da nema policije pa gledali kako se raja veze i usporava? :lol::lol:
jesam ja vise puta haha kako koce odma :icon_smile:
i ja sam sto puta tako blicao,posebno kad ide neki manijak, i jos se ispostavi da ima strane table, a ja stanem blicat, kako lola koci,, zao mu eurica:lol::lol::lol:
Dejan 16v je napisao(la):Ma uvjek blicnem, i ako je patrola bez radara!
Ne znam gdje ti vidis tu bezobrazluk, pa meni je bezobrazluk da ti ako vozis preko dozvoljene brzine ocekujes da te drugi na cesti spasavaju placanja kazne.Alive je napisao(la):Vozaci sve bezobrazniji postaju, sve manje se blica, recimo idem konstantno relaciju Sarajevo-Gorazde i prije nekih 3-4 godine ljudi su stvarno svi blicali, upozoravali...sad nista!
Takodje primjetio sam i da dosta zavisi od toga kakvo auto vozis... bolja auta blicaju boljima, losija odnosno starija - starijim. A ovi komercijalisti, profesionalni vozaci itd. po mom iskustvu zaboravi na njih i blicanje...to kod njih ne postoji.