Član
blicam narednih 2km i molim boga da negdje gore upisuje dobra djela pa da i meni neko blicne prije radara :lol:
ArminM je napisao(la):menso206 je napisao(la):ado_d je napisao(la):A jeste li nekad blicnuli a da nema policije pa gledali kako se raja veze i usporava? :lol::lol:
jesam ja vise puta haha kako koce odma :icon_smile:
i ja sam sto puta tako blicao,posebno kad ide neki manijak, i jos se ispostavi da ima strane table, a ja stanem blicat, kako lola koci,, zao mu eurica:lol::lol::lol:
Dejan 16v je napisao(la):Ma uvjek blicnem, i ako je patrola bez radara!![]()
Ne znam gdje ti vidis tu bezobrazluk, pa meni je bezobrazluk da ti ako vozis preko dozvoljene brzine ocekujes da te drugi na cesti spasavaju placanja kazne.Alive je napisao(la):Vozaci sve bezobrazniji postaju, sve manje se blica, recimo idem konstantno relaciju Sarajevo-Gorazde i prije nekih 3-4 godine ljudi su stvarno svi blicali, upozoravali...sad nista!
Takodje primjetio sam i da dosta zavisi od toga kakvo auto vozis... bolja auta blicaju boljima, losija odnosno starija - starijim. A ovi komercijalisti, profesionalni vozaci itd. po mom iskustvu zaboravi na njih i blicanje...to kod njih ne postoji.