Član
ado_d je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ado_d je napisao(la):danas oko 12sati covjek upao u miljacku kod poste u gradu i poginuo. covjek je lijepio plakate po banderama i valjda se je popeo na stanicu tramvajsku i pao dole i ugusio se. vatrogasci su dosli vadili su ga jedno sat vremena. jako su "spretni bili" !!!
ja ne znam odakle ti informacija da je lijepio plakate, gdje god sam procitao o ovom slucaju pise da nije poznato sta se ustvari desilo...
meni momak koji je bio tu rece tako. sad.... rece mi da se covjek popeo na stanicu tramvajsku na onaj stakleni krov da nalijepi plakat na banderu okliznuo se i pao. ja sam prosao tuda 5 min prije nego sto ce se to desit usao na fax vratim se vec se raja bila skupila. a eo sad sam nasao jedan link san dnevne novine sta oni pisu http://www.san.ba/index.php?id=10570
dio texta sa ovog linka: :icon_eek:
"Pored muškarčevog tijela, vatrogasci su izvukli i bijele tene, farmerke i majicu koja je skoro bila raspadnuta." :icon_eek:
zar je moguce da novinari mogu ovako pisati???
a sto se tice ovog slucaja...vi ste culi pricu sa plakatima,a evo ovi potpuno neku drugaciju...ko zna koliko ce ih jos biti do kraja...:icon_sad: R.I.P.