upao covjek u miljacku i poginuo

upao covjek u miljacku i poginuo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
danas oko 12sati covjek upao u miljacku kod poste u gradu i poginuo. covjek je lijepio plakate po banderama i valjda se je popeo na stanicu tramvajsku i pao dole i ugusio se. vatrogasci su dosli vadili su ga jedno sat vremena. jako su "spretni bili" !!!

Član
e u PM
RIP a o nasim spasilackim sluzbama i sluzbama zakona nema potreba komentarisat
:icon_sad:

Član
0g1 je napisao(la):
e u PM
RIP a o nasim spasilackim sluzbama i sluzbama zakona nema potreba komentarisat
:icon_sad:

jos su ostavili covjeka ondje u korpi lezi na stanici cekaju bakije da dodju da ga pokupe. hitna bila i ode. pa mogli su ga bar oni odvuc u mrtvacnicu

Član
ovo je stvarno zalosno neogu da vjerujem radi za nekih j*enih 300-400km i rizikuje zivot..R.I.P

Član
ado_d je napisao(la):
danas oko 12sati covjek upao u miljacku kod poste u gradu i poginuo. covjek je lijepio plakate po banderama i valjda se je popeo na stanicu tramvajsku i pao dole i ugusio se. vatrogasci su dosli vadili su ga jedno sat vremena. jako su "spretni bili" !!!

ja ne znam odakle ti informacija da je lijepio plakate, gdje god sam procitao o ovom slucaju pise da nije poznato sta se ustvari desilo...

IGY

Član
vidio sam danas guzva uzasna bila, les u korpi na ulici hitna vatrogasi i policija su bili prisutni duze vrijeme, a kola hitne ne mogu vuci mrtvo tijelo koliko sam ja upucen nego se ceka pokopno drustvo
r.i.p.

Član
IGY je napisao(la):
vidio sam danas guzva uzasna bila, les u korpi na ulici hitna vatrogasi i policija su bili prisutni duze vrijeme, a kola hitne ne mogu vuci mrtvo tijelo koliko sam ja upucen nego se ceka pokopno drustvo
r.i.p.

Tako je, hitna je tu da sto prije dodje da ukaze nastradalom sto ej prije moguce i ako daje znakove zivota da ga porebaci u bolnicu, a u ovim slucajevima ne daj Boze mogu samo konstatovati smrt nazalost!

Član
emir_89 je napisao(la):
ado_d je napisao(la):

ja ne znam odakle ti informacija da je lijepio plakate, gdje god sam procitao o ovom slucaju pise da nije poznato sta se ustvari desilo...

meni momak koji je bio tu rece tako. sad.... rece mi da se covjek popeo na stanicu tramvajsku na onaj stakleni krov da nalijepi plakat na banderu okliznuo se i pao. ja sam prosao tuda 5 min prije nego sto ce se to desit usao na fax vratim se vec se raja bila skupila. a eo sad sam nasao jedan link san dnevne novine sta oni pisu http://www.san.ba/index.php?id=10570

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.