Univerzalni podizaci

Univerzalni podizaci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Narucio sam iz taxi bara univerzalne podizace,i kad mi je doslo imao sam sta i vidit milion nekih dijelova,odem ja odmah u servis kod Nuica oni to nece il ne znaju ugraditi.I sada zna li iko kako se to ugradi na vec postojece el. podizace... ???? :icon_question:

Član
Hole de ako ti nije frka poslikaj to sve sto si dobio u setu da kuznem to malo kako sta gdje itd...

P.S a tamo nekad kad i ako ih postavis opisi proces..

thx;)

Član
nodiash je napisao(la):
Hole de ako ti nije frka poslikaj to sve sto si dobio u setu da kuznem to malo kako sta gdje itd...

P.S a tamo nekad kad i ako ih postavis opisi proces..

thx;)

Ma nije problem,danas cu jos ganjat par ljudi da ih postave i slikacu sve.Bolan to ti je hejbet djelova nekih,ja se uplašio kad sam vidio.Tovar nakve plastike,2 ko nakva motora,i nakvo upustvo sa slikama jadne rezolucije.A nista ne lici na ono sto vec ima na autu :D Danas cu to poslikat pa kad se vratim iz sarajeva postavicu da vidis sile sta sam dobio za sto kmica :D

Član
hhahah znaci dijelova ko pljeve za stoju...dobar deal jbt:D ajd ziv bio pa da malo kuznem to nebil i ja narucio...hvala:cool:

Član
Danas sam bio kod jednog elektricara koji je maher za ove stvari,on meni kaze da nema sanse da se postavi na novija auta,ovi univerzalci su samo da se postave na auto sa mehanickim dizanjem stakala,kad ja stvarno pogleda kad u jednoj kesici,tipke i plastike za spustanje.Tako da..ko ima starije auto sa mehanikom,moze ovo na svako auto postaviti i da ima stakla na struju,a nama kad ode nema druge neg kupovati orginalni:icon_sad:

Član
Ne kontam sad....hoces da kazes da si ti ovo htio postaviti da ti zamjeni neki neispravan elektricni podizac ili sta....jer brate pa na nacrtima se vidjelo da moras imati "kurblu", mehanicki podizac, da bi ovo radilo...?

Član
trizex je napisao(la):
Ne kontam sad....hoces da kazes da si ti ovo htio postaviti da ti zamjeni neki neispravan elektricni podizac ili sta....jer brate pa na nacrtima se vidjelo da moras imati "kurblu", mehanicki podizac, da bi ovo radilo...?

aaaaaa vidi fakat...dobro si kuzno....koji sam ja coro coravi:D

Hole kod tebe se tvoji elektricni sjebali pa htio da zamjenis ili sta???

Član
Ma ja sasulo mi se bilo sve na lijevoj strani,pukla sajla i zijanila sve.

@ trizex- drug ja poslo PM na taxi bar,pitam moze li na focus 2001. god. kazu oni meni da moze i sta ja tu mogu :icon_question:

Član
Dzaba si onda to uzeo...a kad si pito taxi mozel na focus oni su rekli moze kontajuci da znas da samo ide na auta koja nemaju vec fabricke elektro podizace...elem hosh prodat to:icon_question::D

IGY

Član
Ersane ne moze se ovo staviti na auta koja vec imaju el podizace
nego na mahaniku, tako da ni Ismo ovo ne moze izcarlamat, osim da se stavi mehanika pa da se pokrece elektronikom
mada sve je to marketing :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.