Uništena još jedna Pagani Zonda F

Uništena još jedna Pagani Zonda F

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MTR

Član
Izgleda da je posljednjih dana uništavanje ekskluzivnih i skupocjenih supersportskih automobila ušlo u modu, a posljednji uništeni supersportaš je talijanska karbon-fiberska ljepotica Pagani Zonda F koju je vlasnik rasturio jurnjavom ulicama Hong Konga.

Na internetu su završile fotografije uništenog supersportaša Pagani Zonda F, ekskluzivnog talijanskog automobila kojih je proizvedeno samo 25 primjeraka. Automobilska nezgoda se desila u Hong Kongu kada je neimenovani vozač zbog nepažljive vožnje Zondom F udario u parkirane automobile kraj ceste i uništio karbon-fibersku ljepoticu vrijednu 478.000 eura.

Naime, Pagani Zonda F ima karoseriju izrađenu od laganog karbon-fibera pa cijeli automobil teži svega 1.230 kilograma. Automobil pogoni 7,3-litarski V12 benzinac s 594 KS i 760 Nm okretnog momenta, koji omogućuje Zondi F da od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 3,6 sekundi, te da postiže maksimalnu brzinu preko 345 km/h. Prethodna Zonda F je uništena zbog neoprezne vožnje vlasnika u Poljskoj 2008. godine.

ff0cf9709f9fb3eed40f4a82d85e3d42.jpg
 
Član
Ovo je dobar biznis kupiš jedan od 25 primjeraka i čekaš da ostali polupaju svoje i zaradiš na svojoj kao zadnjem primjerku debelo...
 
Član
znam ja jednog plasticara iz Hrasnice dobro vari karbon... da nije ostao anoniman mozda bih mogao da mu prosledim broj :D
 
Član
i meni bi trebali prednji amortizeri ako ce vec ici u dijelove:D:lol:

:lol: a stvarno je biser...sto se kurci kad nezna voziti...napravili ljudi i slabije aute, pa nek s njima divlja i radi sta hoce...steta stvarno:icon_sad:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top