Član
GOLF TZ je napisao(la):antrax je napisao(la):jbga druže... neko voli dati 50 marki za utakmicu reprzentacije... a neko voli nasut 50 marki benzina pa se izgasat 2 poluvremena hehehe tako je vazda bilo i bit će... svaki ćeif se plaća, i nije nimalo skup, ma kakav on bio
ja do sad nisam ni jednu utakmicu propustio u zadnje 4 godine (mislim na reprezentaciju)
ja nisam bio na utakmici (generalno) ne pamtim. rekao sam, kad se bajramovic bude vratio u repku ili kad budu igrali njemu slicni, onda cu otici da gledam. e ovo kako igraju u zadnje vrijeme pocinje podsjecati na bajramovica koji je ginuo u svakom momentu bez obzira protiv koga se igralo, dal bila kvalifikaciona ili prijateljska utakmica. kad tako igraju, onda i zasluzuju da ih se ode gledati, pa makar i zijanili, a sve ono sto je bilo proteklih godina, smijesno...
PS: gore sto neko spomenu atmosferu na kosevu. druze moj, nije to do atmosfere nego do gledalaca. pogledaj malo kakvu atmosferu napravi samo 2 hiljade hordi na tom istom kosevu. da ne spominjem kako bude kad je derbi. a zamisli tek sta bi bilo kad bi bilo puno kosevo (30ak hiljada) PRAVIH NAVIJACA