zen_3dom je napisao(la):
jesu to ove.....???
mdeebosna je napisao(la):nadji barem na netu slike,da ljudi vide o cemu se radi?!
pioneer_09 je napisao(la):U tvojoj garaži nema ni jedne slike gdje se felge vide
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Tuga stvarno, ali steta sto ima dosta ovih felgi, udaraj se nogom u guzicu ako ih nadjes. Ima li nekih posebnih obiljezja na njima koji bi ih mogao prepoznati ? Sretno u potrazi
ReD_DeviL je napisao(la):dohc_16V_Mo. je napisao(la):Tuga stvarno, ali steta sto ima dosta ovih felgi, udaraj se nogom u guzicu ako ih nadjes. Ima li nekih posebnih obiljezja na njima koji bi ih mogao prepoznati ? Sretno u potrazi
ima na jednom cepu od felgi urezano renault al se ne vidi dok se ne priblizi i sa unutarnje strane je zafarbano malo zelenim sprejom
Raja nadjene felge sad mogu samo:123:
ReD_DeviL je napisao(la):dohc_16V_Mo. je napisao(la):Tuga stvarno, ali steta sto ima dosta ovih felgi, udaraj se nogom u guzicu ako ih nadjes. Ima li nekih posebnih obiljezja na njima koji bi ih mogao prepoznati ? Sretno u potrazi
ima na jednom cepu od felgi urezano renault al se ne vidi dok se ne priblizi i sa unutarnje strane je zafarbano malo zelenim sprejom
ReD_DeviL je napisao(la):moze lockdohc_16V_Mo. je napisao(la):Tuga stvarno, ali steta sto ima dosta ovih felgi, udaraj se nogom u guzicu ako ih nadjes. Ima li nekih posebnih obiljezja na njima koji bi ih mogao prepoznati ? Sretno u potrazi
odmah sam danas prijavio policiji i rekao da ima urezano renault na cepu i nasli ih na jednom autu 10 km od moje kuce ccccc komsija me opljackao :icon_rolleyes:
VV-Driver je napisao(la):ovo je bio laznjak 100%