D_cash je napisao(la):gledao sam na market.ba prodaje se evo x za samo 35 milja ali motor 2.0 150 ks .>D i cetvero vrata
djavolica je napisao(la):Popravljamo se sa ovim novim autima izgleda polakoMeni zao samo sto ne uspjeh slikati R8 kada je bio ovdje Predobra stvar, al eto nije na nasim tablama svakako...
A ovo ko kaze da ne vidi clip...kako ja uspjeh vidjeti jos i crnog Audija coupe-a pored:lol:
Fele je napisao(la):djavolica je napisao(la):Popravljamo se sa ovim novim autima izgleda polakoMeni zao samo sto ne uspjeh slikati R8 kada je bio ovdje Predobra stvar, al eto nije na nasim tablama svakako...
A ovo ko kaze da ne vidi clip...kako ja uspjeh vidjeti jos i crnog Audija coupe-a pored:lol:
Meni je malo falilo da uhvatim i R8 al momku teska noga, samo sam mrlju usliko BG table
edoze je napisao(la):imaju bosanci para
emir_89 je napisao(la):pa sjecate se da je i maseratti neki uslikan ma joj, tako ti je to. dok jedni bukvalno nemaju para za hljeba, drugi vozaju porshe-e, ferrari-e, i sl... al jbg, takva nam situacija
jaha je napisao(la):emir_89 je napisao(la):pa sjecate se da je i maseratti neki uslikan ma joj, tako ti je to. dok jedni bukvalno nemaju para za hljeba, drugi vozaju porshe-e, ferrari-e, i sl... al jbg, takva nam situacija
potpisujem........trebaju vise davat zekjata pa bi i mi vozali...hehe