Pozdrav svima . Ja sam onaj famozni sto je imao problema sa turbinom na golfu koju sam sam rjesio na kraju, ali to je manje vise bitno . Ja sam od onih koji vole sve da prave sami , rjetko sta kupujem za auto . Sad sam dosao na ideju da sebi ugradim follow me funkciju ili kako se vec zove , da kad zakljucam auto - upale pozicije ili maglenke i da svjetle par sekundi i da se ugase , i isto tako obrnuto kad otkljucam auto . Cito sam da , postoji mogucnost da se kupe neki moduli , sve gotovo i samo se spoji , ali ima i neka varijanta da se sve nastima preko vremenskog releja , pa ako neko ima znanja oko tog da me malo uputi , naravno prije svega ako mu nije mrsko pisati .
Druga solucija bi bila , da nastimam kao neku follow me funkciju u skladu sa svjetlima u kabini, tj . to bi radilo samo pri otkljucavanju auta, kada se upale svjetla u kabini , salje se signal i pale se pozicije. Eh sad da se ne ***** oko toga , ja bi najradije uzeo struju sa nekog od svjetala u kabini i zicama odveo do haube , gdje ne bi prikljucivo na trenutne pozicije ili maglenke , nego bi kupio neku led trakicu i spojio na te zice koje sam doveo .. , cisto radi opterecenja mreze . Eh sad zahvaljujem svima koji su odvojili vrjeme za citanje ovoga , pa da cujem vasa misljenja
Druga solucija bi bila , da nastimam kao neku follow me funkciju u skladu sa svjetlima u kabini, tj . to bi radilo samo pri otkljucavanju auta, kada se upale svjetla u kabini , salje se signal i pale se pozicije. Eh sad da se ne ***** oko toga , ja bi najradije uzeo struju sa nekog od svjetala u kabini i zicama odveo do haube , gdje ne bi prikljucivo na trenutne pozicije ili maglenke , nego bi kupio neku led trakicu i spojio na te zice koje sam doveo .. , cisto radi opterecenja mreze . Eh sad zahvaljujem svima koji su odvojili vrjeme za citanje ovoga , pa da cujem vasa misljenja