ako misliš na autoservis Cunex išao sam i nikad ih dočekat,išao sam mu 100 put i sve kaže nemam sad vremena..imal ko drugi da ima vremena i da mi to za dan sredi svegdje si na tuzlanskom kantonu ? imas u srebreniku momka koji je dobar elektricar, i radi to...
znaš li slučajno pošto bi to on ugradio,daj mi fb njegov da se čujem sa njimaa vidim da si u Srebreniku imas Emira u Seoni zovu ga Ema pa eto samo odes i sredit ce ti sve...
imam ja sve i motoriće i daljinac i sve samo da mi on to pospaja..hvala na brojunije cunex, cune je u tinji ovaj je u seoni pored galaxisa gore.evo poslat cu ti broj njegov mislim da je oko 70-80 km da je njegovo sve ako ti vec nisi nista kupio...
Dedićiaa vidim da si u Srebreniku imas Emira u Seoni zovu ga Ema pa eto samo odes i sredit ce ti sve...
Znam da se ne moze brzo zavrsit al moze se za dan sredit da bude kako treba..nije puno 50km za ruke,jer ima dosta posla i zajebancije oko togda se ne lazemo, treba jedno 3-4 sata da se sve fino postavi, ugradi, provedu instlacije i slicno srecno
i na ruke uzimaju 50 kermi
Klasika sve (golf 4 variant) tako sam ga kupio iz uvozaotkud golf 4 nema centralno zakljucavanje ?????
znaci i stakla slajfasKlasika sve (golf 4 variant) tako sam ga kupio iz uvoza
Koliko para toliko muzike :-D :-Dznaci i stakla slajfas