Udes u Jablanici

Udes u Jablanici

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sudarili se Lancia (ona mala, neznam tačana model... ) i fiat Tipo koji je prešao na suprotnu stranu...

Čovjek koji je vozio Lanciu išao iz Budve za Banjaluku... i ova 3 momka ga pokupe tipom... čovjeku sreća ništa nije bilo, poslije s nama sjedio u kafiću, čekao vještake da završe...

Momci iz Tipa hitno odvezeni za Mostar u bolnicu... kasnije se jedan javio da su van životne opasnosti... pola Tipa fali, motor u karoseriju ušao...

Sreća nije bilo poginulih, detalji će se valjda sutra znati... mi smo se pokupili prije sahatak kući kad se sve i završilo, spavalo mi se, a i fajront bio.

Legend
i ja sam juce na putu iza jablanice vidio neku fiestu,nema pola prednjeg dijela,zabila se u zastitnu ogradu,ono kisa pala, zajebane krivine,brza voznja i to je to...

Član
vozac je jos u bolnici u mostaru,sjebo je zube,vilicu i to,glavom udario u volan ,a ovaj drugi je dobro...sinoc sa njim bio...

Član
.nOKe je napisao(la):
razlog udesa
zaspali, brza voznja ?

Vidio ih ja na stadionu oko pola 12 naveče... Šerif pjevao... otišli mi na neke karaoke na otvoreno, 2 kilometra od Jablanice... imaju 2 puta do tog mjesta iz Jablanice... mi otišli kroz jedno selo, nismo htijeli magistralom... dođe mi jaran poslije mene 5 minuta magistralom i govori mi za taj udes... vratili se mi tamo da vidimo ko je bio, kad oni prešli u suprotnu traku u jednoj krivini koja ima nagib nekih 10%... vjerojatno brza vožnja i kad je kočio, logišno da ga prenese u suprotnu traku zbog nagiba...

Sad jesu li bili pijani ili ne... priča se svašta... nije to moje da o tom iznosim mišljenja i td... valjda će se znati poslije.

pozz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.