udes- poginuo na motoru

udes- poginuo na motoru

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/dvoje-podleglo-povredama-zadobijenim-u-sudaru

sad sam to pronasao, na skuteru se desilo sve, sto je najgore od skoro 12 god i ja vozim skutere i znam kako se ponasaju vozaci automobila prema nama, zalosno..:icon_cry::icon_cry:

Član
Dvoje podleglo povredama zadobijenim u sudaru
A. Alispahić i njegov suvozač K. Alispahić motociklom udarili u vozilo "mercedes"...
10.08.2009. 15:30
Dvije osobe preminule su sinoć u Kantonalnoj bolnici Zenica usljed teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi jučer oko 14 sati u centru Zenice, na raskrsnici ulica Talića brdo i Londža.

Oko 20.30 sati teškim povredama podlegli su vozač motocikla "keeway" A. Alispahić i njegov suvozač K. Alispahić, oba iz Zenice.

Oni su motociklom udarili u vozilo "mercedes", njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao O.I. nastanjen u Njemačkoj.

Istraga o ovoj nezgodi još je u toku, a uviđaj je obavio dežurni kantonalni tužilac.

i ja vozim skuter vec dugo, i znam kako ne paze uopste na nas, jos kad se sta ovako desi...jojj pa samo tuga:icon_cry::icon_cry: rip

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.