allroad je napisao(la):zamisljam sebe u toj situaciji :lol::lol:
pazi vozis se autom i specijalci oko tebe (policija, volovi, konj0vi :lol: ) i upere pistolje u tebe... joj crnjaka :lol:
Pike_gti je napisao(la):allroad je napisao(la):zamisljam sebe u toj situaciji :lol::lol:
pazi vozis se autom i specijalci oko tebe (policija, volovi, konj0vi :lol: ) i upere pistolje u tebe... joj crnjaka :lol:
a sto je crnjak ako nisi nish uradio nemas se sta bojat...
DuloX_ je napisao(la):heheeheh misur i kompanija sa krojcice... momak je ok, jest da se voli zaebavat sa autom ali to nije razlog da mu urade ovo... a policija hmmm... trizex kako da nisu volovi i konjOvi, kazes svi se zale ne rade nista i kad pogrijese opet nije uredu, mislim kako ce bit uredu da na nekog ko nema veze ni sa cim oni vade pistolje i po onoj kisi da ih natjeraju da legnu na ulicu?!?!? kreteni!!
DuloX_ je napisao(la):heheeheh misur i kompanija sa krojcice... momak je ok, jest da se voli zaebavat sa autom ali to nije razlog da mu urade ovo... a policija hmmm... trizex kako da nisu volovi i konjOvi, kazes svi se zale ne rade nista i kad pogrijese opet nije uredu, mislim kako ce bit uredu da na nekog ko nema veze ni sa cim oni vade pistolje i po onoj kisi da ih natjeraju da legnu na ulicu?!?!? kreteni!!
nodiash je napisao(la):eeee jebiga...ako su ti misur i kompanija ok momci onda ne znam gdje dalje....ne kazem da su kaki krimosi il nesto jer nisu...klinci su to al su daleko od intelegentne i normalne omladine...vjeruj....
DuloX_ je napisao(la):nodiash je napisao(la):eeee jebiga...ako su ti misur i kompanija ok momci onda ne znam gdje dalje....ne kazem da su kaki krimosi il nesto jer nisu...klinci su to al su daleko od intelegentne i normalne omladine...vjeruj....
ne kazem da su inteligentni, neznam ko je bio sa njim, ali za misura kazem da je ok momak ne da je inteligentan nego da nije zasluzio tako nesto... a nekazem da su trebali pitat jesi ti taj nego su trebali da imaju cvrsci dokaz da o urade a ne da zaustavljaju svako drugo auto na ulici i bacaju ljude koji nemaju pojma o tome po ulici i da pistolje i puske okrecu prema njima...
nodiash je napisao(la):Necu da ulazim u poslove nasih drotova...ebi ih tamo...mozda i ne znaju bolje a mozda i znaju...rade nesto ebes ga...bolje ista nego nista a to za misura je druga prica...jedan od naj nesavjesnijih vozaca koje sam ja vidio...bio ili s golfom peticom ili sorentom konstantno luduje po cesti...ugorzava druge ucesnike u saobracaju a da ne pricam o pjesacima i djeci gore po krojcici kojih ima na svakom cosku...samo je pitanje vremena kad ce ubit neko dijete...na svu srecu nije jos nikog...
reci rodjacima nek tuniraju auto ili nek urade nesto po cemu ce se razlikovat od tih ili nek prodaju auta i kupe novaPike_gti je napisao(la):a koliko su puta izrovili i zajebavali mog druga pozegu sto ima identicnu peticu ko misur i koliko su mi puta rodjaka izrovili sto ima identicnog sorenta ko misur... pa dodju kuci roditeljima pricaju kako oni ddivljaju po gradu a momci 100% regularni ni krivi ni duzni to nikog ne boli *****... kad se pozega slupo svi govorili tako mu i treba divlja 24h a svi mislili na misura a pozega regularan 100% momak...