Član
edoze je napisao(la):ne trebas citat komentare,samo opis videa
"Bobas Golf 2 2L 16V Turbo GT3582R mit 2bar Ladedruck 100-250km/h. Bobas MK2 2L 16V Turbo engine. 600Hp with Garrett GT3582R at 30psi"
ma slabo je to
edoze je napisao(la):ne trebas citat komentare,samo opis videa
"Bobas Golf 2 2L 16V Turbo GT3582R mit 2bar Ladedruck 100-250km/h. Bobas MK2 2L 16V Turbo engine. 600Hp with Garrett GT3582R at 30psi"
elektricar je napisao(la):edoze je napisao(la):ne trebas citat komentare,samo opis videa
ma slabo je to![]()
edoze je napisao(la):ma u 5 deka sa 1,6d-om![]()
AmmaR84 je napisao(la):ma to ti je ono..... idem ja 200 on 200 i ja ti u 5-tu i gas.........
elektricar je napisao(la):AmmaR84 je napisao(la):ma to ti je ono..... idem ja 200 on 200 i ja ti u 5-tu i gas.........
nema mu ravnog jbg usisava malu djecu naprijed :lol:, JEDE
GolFanatiCars je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: a tacno vam ti dizeli ne izlaze iz glave
sta onda radi TDI od 66kw u dvici :icon_question:![]()
Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: a tacno vam ti dizeli ne izlaze iz glave
e taj je u rangu sa sls-om amg
kralj definitivno:lol::lol:GolFanatiCars je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: a tacno vam ti dizeli ne izlaze iz glave
e taj je u rangu sa sls-om amg
a znas li sta taj motor radi u dvici :icon_question:
trosi gorivo:lol::lol:
Sarajlic je napisao(la):AmmaR84 je napisao(la):hehehe sta ti je reci golfleti
upravo ja dosad nisam naisao na snimak kakvog fiata koji ovako ubrzaje:lol:
:lol:
:icon_twisted: