Ubici Denisa Mrnjavca 10 godina zatvora

Ubici Denisa Mrnjavca 10 godina zatvora

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eddo je napisao(la):
neznam jestel gledali sta ovima rade tam po zatvoru :icon_question: .... stavljaju im glave u solje i pustaju vodu, udaraju ih, vjerovatno i siluju, nemogu rec jbga jadnici, al tih 10 godina sto su dobili ima da im budu u PM grozni .... najgore je sto ce poslje tog bit samo gori i treba se pazit ovakvih, upamtit im face, pa ako nedo bog jednog sretnes nekad negdje bjezat glavom bez obzira :icon_eek: ....

Ma sta ih ti zalis? Divljaci obicni, oni su to radili po cesti drugim iz zajebancije. Nek ih jebu svaki dan po 10 puta, nek ih prikolju u zatvoru, zaboli me klinac za takve. Kako neko napisa, ja bi za slucajeve ubistva smrtnu kaznu, pa da vidim ko bi onda bio "hrabar" kad zna da ga nece biti u slucaju da ubije nekog. Samo ne znam koji je osudjen, onaj nastariji - jedini punoljetan, il onaj mali papak sto je ubio lika?

Član
Eh taj papak sto je ubio ga njega su,znao sam ga iz videnja,vjeciti je problem bio mislio da je on neko i nesta vazda glumio nekog mangupa,aBd strpali ga jos 3 puta ovoliko

Član
Chuza je napisao(la):
Eh taj papak sto je ubio ga njega su,znao sam ga iz videnja,vjeciti je problem bio mislio da je on neko i nesta vazda glumio nekog mangupa,aBd strpali ga jos 3 puta ovoliko

i ja sam ga poznavao iz viđenja, dolazio sam u taj Orijent, lik uvijek napušen :D

Član
Ih,ja visio u Orijentu,znao obojicu predobro,druzili se,vozao Dadin motor,nisu bili nista nestasniji od ostalih..I prestanemo se druziti,cujem poceli bas klosariti,drogirati se i eto gdje ih je dovelo..

Član
Schumi je napisao(la):
Ih,ja visio u Orijentu,znao obojicu predobro,druzili se,vozao Dadin motor,nisu bili nista nestasniji od ostalih..I prestanemo se druziti,cujem poceli bas klosariti,drogirati se i eto gdje ih je dovelo..

Ma Orijent im glavni stab,tu se poceli skupljati,i tako raja i prestala ici tu,sad je Orijent prazan naprema onom kako je bilo,a Ademira sam znao,taj je bio rega momak,do negdje 8 razreda i onda drustvo i ostali fazoni i dovelo ga je do ovoga i neka je mislio je da mu niko nista nemoze ;)

Armin_tz je napisao(la):
lijepa Kina...na trg i streljaj govno!!

Haha,cuj pjane nesto,pjana otkud ti ovdje?

Nego da,slazem se sa vecinom,smrtna ili dozivotna,u ovom slucaju radije dozivotna al u samnici,pa nek izludi i sam se ubije.

Kod nas u Brckom prije par godina lik ubio lika u po grada,ispred intereraxa,odgulio dvije-tri godine i evo sad je na slobodi.
Isto tako kad sam ja bio 1. sred. dvojica momaka 18 godina sakama ubili drugog momka ispred diska i opet kazna neka sica,2-3 godine.

Ma to je strasno jebo te gdje mi zivimo,sranje drzava.:icon_mad:

ma malo je to za debile al oni ju jedan od x slucajeva koliko ih ima dabogada svi dobili 10 puta vece kazne nego sad kreteni

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.