Ubici Denisa Mrnjavca 10 godina zatvora

Ubici Denisa Mrnjavca 10 godina zatvora

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kantonalni sud u Sarajevu preinačio je prvostepenu presudu maloljetniku Nerminu Sikiriću, kojem je ranije izrečena kazna zatvora u trajanju od devet godina i šest mjeseci, na kaznu zatvora u trajanju od deset godina za ubistvo Denisa Mrnjavca.

Kantonalni sud je donio ovu odluku postupajući po prvostepenoj presudi Općinskog suda u Sarajevu kojom je prethodno Sikirić oglašen krivim zbog ubistva pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju, po žalbi branitelja i žalbi kantonalnog tužioca, saopštio je Općinski sud u Sarajevu.

Denis Mrnjavac je preminuo početkom februara prošle godine od rana nožem zadobijenih u sarajevskom tramvaju.

Član
eh sha ti je drzava... ubijes dijete i dobijes 10g.... ma ja bi to dozivotno... ili makar na stotinjak godina.... ako nista drugo

Član
nista osim smrtne kazne ja ne priznajem ko god bio kakvim oruzjem ubije drugu osobu po mni zasluzuje smrtnu kaznu

Član
neznam jestel gledali sta ovima rade tam po zatvoru :icon_question: .... stavljaju im glave u solje i pustaju vodu, udaraju ih, vjerovatno i siluju, nemogu rec jbga jadnici, al tih 10 godina sto su dobili ima da im budu u PM grozni .... najgore je sto ce poslje tog bit samo gori i treba se pazit ovakvih, upamtit im face, pa ako nedo bog jednog sretnes nekad negdje bjezat glavom bez obzira :icon_eek: ....

Član
Onaj sto je opljacko kladionicu dobio 9 godina robije, ovaj ubio dijete i dobio 10 godina robije...
Svasta, j***s ti ovu drzavu...

Legend
ma j**o nase zakone,eno u Japanu ubijes covjeka odma dozivotna kazna,al opet j**o je i on sebe,ni 18 god.a vec 10 god zatvora...

IGY

Član
Bekir_SA je napisao(la):
Onaj sto je opljacko kladionicu dobio 9 godina robije, ovaj ubio dijete i dobio 10 godina robije...
Svasta, j***s ti ovu drzavu...

tako ti je kad smo u ovoj poganoj drzavi

JD.

Član
takav je zakon ne mogu mu dati vise od 10 godina

kakav narod takva drzava

nemamo se sta zaliti, mi glasamo na izborima mi smo izabrali ljude koji donose takve zakone tako da te price o dozivotnim kaznama i slicno nemaju nikakvog smisla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.