U TUZLI BEZ DOČEKA NOVE GODINE NA OTVORENOM, U SARAJEVU DOČEK KOD VJEČNE VATRE

U TUZLI BEZ DOČEKA NOVE GODINE NA OTVORENOM, U SARAJEVU DOČEK KOD VJEČNE VATRE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma jeste premali, ali opet ima mjesta..jer pocesto se ondje nest organizuje i bude fino..a ionako u tuzli (medju gradjanima) nije tradicija da se na otvorenom docekuje nova tj ne bude puno raje, tako da bi bilo sasvim dovoljno mjesta ondje..

a mogu makar vatromet platiti, neka djeca imaju sta gledati :)

Član
Death_beat je napisao(la):
ma jeste premali, ali opet ima mjesta..jer pocesto se ondje nest organizuje i bude fino..a ionako u tuzli (medju gradjanima) nije tradicija da se na otvorenom docekuje nova tj ne bude puno raje, tako da bi bilo sasvim dovoljno mjesta ondje..

a mogu makar vatromet platiti, neka djeca imaju sta gledati :)

ebes vatromet daj petardi:lol:

Početnik
neke tamo godine, kad sam ja bila, bilo je odvratno puno svijeta... cijeli trg je bio popunjen, pa jos i ono oko cesme i ovamo sve u onim ulicicama prema cesmi... mi smo stigli otprilike do iljazovica, ali s druge strane, znaci malo poslije tatoo studija... dalje nije bilo sanse da se prodje, a petardi kao u prici!

za kasnije godine nemam pojma... nisam isla... ali znam da bude puno svijeta, jer puno raje ode vani, pa tek oko 1 dodju ili u dom ili tako neku od "gradskih kafana", ili odu kucama...

Član
Mislim da tvorac ovog texta nije mislio nista ruzno nego je kritikovao gradske vlasti sto nisu organizirali docek Nove godine na otvorenom..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.