U prometnoj nesreći u Žitomislicu kraj Mostara smrtno stradao Petar Mlikota

U prometnoj nesreći u Žitomislicu kraj Mostara smrtno stradao Petar Mlikota

BHT Ovisnik
Jutros oko 03:30 sati na magistralnom putu M-17 Mostar - Čapljina, u mjestu Žitomislići dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo vozilo "lancia" (A09-T-748), a koje je sletjelo s puta. U ovoj prometnoj nezgodi kako je rečeno za Bljesak.info u Operativnom centru MUP-a HNŽ smrtno je stradao Petar Mlikota, dok je Igor Pavlić zadobio ozljede neutvrđenog stupnja.

Iz Ureda za odnose s javnošću Kliničke bolnice Mostar za Bljesak.info potvrđeno je da je u Centar uregentne medicine (CUM) primljen I.P. (1990.) koji je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja, odnosno potres mozga, te je smješten na Odjel za neurokirurgiju KB Mostar. Nije životno ugrožen.

Kako je priopćeno iz Operativnog centra MUP-a HNŽ promet je na ovom dijelu magistralnog puta u potpunosti bio obustavljen do 6 sati.


http://www.bljesak.info/content/view/63448/158/

R.I.P. prijatelju stari:icon_cry:
 
Član
pa šta je ovo ljudi dragi šta to oni rade s auta..., i ja sam šofer i svi pravimo greške, ali nikad se nisam doveo u tu situaciju da ugrozim sebi život ....
 
BHT Ovisnik
jucer ja na blidinju,stari me zove,inace nema obicaj me tako zvati,kad kaze petar poginuo,od malena mi je bio najbolji prijatelj jedno 6 godina do kad se nije odselio par kilometara dalje,kasnije smo se ovak dobro znali,momak radio na bausetli od kad je srednju zavrsio,kupi ovu lanciu sebi od zarade,extra momak bio,volio je malo brzu voznju,al nije se nikada glupirao,ovo mu bilo nedaleko od kuce ,vracajuci se iz grada,navodno je ispao iz auta i auto ga poklopilo,ovaj drugi je prezivio,kazu da je na krovu dosta klizio,strahota kako god,sad cu u 3 na sprovod:icon_cry::icon_cry:
 
Top