U gradskom autobusu ubijeno 6 osoba

U gradskom autobusu ubijeno 6 osoba

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
To se zove Post traumatski stres sindrom. I svako ko je bio u bosni 92-95 boluje od toga u manjoj ili vecoj mjeri. Posljedice toga ce tek za 20 godina da se pravo vide.
 
Legend
tuzla-masakr29.jpg


<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GmmhXkuCcjc"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GmmhXkuCcjc" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
 
N

nenad

Katastrofa, kao sto je neko vec prije reko, nisu ga trebali hapsiti ...
Prije par sedmica sam procitao da u BiH ima skoro milion ljudi sa psihickim poremecajima (od najlakseg do najtezeg) koji su nastali kao posljedica rata (PTSP itd) a niko to ne shvata oziljno, ovoga ce biti sve vise!
 
Član
samo se nadajte da ce ga poslat u ludnicu,inace eto ga opet na ulice ,buduci da mu se ne moze sudit jer je poremecen
 
RCat je napisao(la):
i propagiraju da je zdravije se autobusom vozati, nego autom jos pogotovo sad gdje gorivo svakim danom sve skuplje.. a vidi ovo..

ja nikad necu taj tip covjeka moci razumjeti, hajde pukne film, to je dosad osjetio svako. ali da ovako neko prolupa i ide ubijati to nije shvatljivo nikako.

sve ima svoje uzroke. njemu se izgleda dugo kupilo i samo je cekao da explodira.. nekako mi epilog nepravedan na kraju. volio bi da je sebi uzeo zivot
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top