Član
Malopre se vracam iz grada i rekoh da plaknem auto na samousluznoj praonici i pri kretanju iz boksa cujem lupanje u prednjem levom tocku... Kontam, nesto je bilo ispod auta sto sam pregazio i nastavljam dalje, medjutim kako okrecem volan zvuk se pojavljuje i nestaje. Nekih 500m dalje to lupanje vec pocinje da me zabrinjava i stajem sa strane da proverim sarafe na felgama i diskove, vidim sve je OK. Jedva sam se dovukao do kuce, prilikom davanja gasa buka je manja, ali kada pritisnem kvacilo imam osecaj da ce mi tocak otpasti... Kada sam se parkirao u dvoriste malo sam "iscimao" tocak i nesto je "kao uklopilo" medjutim ima velikog lufta u neprirodnom pomeranju citavog tocka prema vani. Po mojoj slobodnoj proceni, polusovina je u pitanju, odnosno nesto vezano za pogonski sklop prednjih tockova... kineticki, ne bih da lupetam... ili je mozda gefufna na cincilatoru 
Da li je neko imao slicno iskustvo, sta mislite sta je ovo, i koliko ce me ova radost kostati kod "neovlastenog majstora"...
Stvarno bih voleo da cujem nesto kao savet, i ja isto znam da nagadjam
Da li je neko imao slicno iskustvo, sta mislite sta je ovo, i koliko ce me ova radost kostati kod "neovlastenog majstora"...
Stvarno bih voleo da cujem nesto kao savet, i ja isto znam da nagadjam