Legend
PanTheRoo7 je napisao(la):Prvo sto sam ugradio u Lagunu bila je muzika od KILOWAT!!! (pojacalo BLACKPUNKT 1 KW + woofer Sony eXplode 1500W) i Laguna se trese.....Ali kad vidje Twinga...
Mah renol se trese i kad se pojaca FIRST :lol:
PanTheRoo7 je napisao(la):Prvo sto sam ugradio u Lagunu bila je muzika od KILOWAT!!! (pojacalo BLACKPUNKT 1 KW + woofer Sony eXplode 1500W) i Laguna se trese.....Ali kad vidje Twinga...
Nisam nikad vidio....muha je napisao(la):, joj jesil ti pitam se ikada vidio woofer i pojacalo od 1KW ...
Koliko si siguran u ovo?muha je napisao(la):vjeruj mi ovo se slobodno odvrne do daske .. i nema puanja nikakvih karoserijskih djelova a narocito sajbe...
PanTheRoo7 je napisao(la):Nisam nikad vidio....muha je napisao(la):, joj jesil ti pitam se ikada vidio woofer i pojacalo od 1KW ...
1. Post sam postavio u 2 sata ujutro pa ne znam ni kako sam napiso Blaupunkt
2. Pa da nemam nebi prico seljak jedan!
Trenutno koristim pojacalo od 600W (prodo sam blaupunkt za 250km-a ovo dobio za 100km)
Koliko si siguran u ovo?muha je napisao(la):vjeruj mi ovo se slobodno odvrne do daske .. i nema puanja nikakvih karoserijskih djelova a narocito sajbe...
Pogledaj sta 2 x 15" radi sa karoserije, a saberi odprilike koliko wati koriste oni svi zvucnici u Twingu!
http://www.youtube.com/watch?v=lfm8dtz0kno
Ocito nisi nikada sjeo u "GLASNO POJACANU MUZIKU U AUTU"
muha je napisao(la):Usput, imao sam 150dB u autu pa....