H HuKa Član 24.04.2008 #23 Hvala a ne smijem prec s kolima 60 kad sam s zenom ali aj nema veze naviknucu se valjda
smajke Član 24.04.2008 #24 Sta zena napravi od nakog cojka Al kad nema zene u autu nadoknadis ti to sigurno....ti da vozis sporo
Sta zena napravi od nakog cojka Al kad nema zene u autu nadoknadis ti to sigurno....ti da vozis sporo
trizex Član 24.04.2008 #26 HuKa je napisao(la): Hvala a ne smijem prec s kolima 60 kad sam s zenom ali aj nema veze naviknucu se valjda Kliknite za proširenje... Lako je malo postimat brzinomjer
HuKa je napisao(la): Hvala a ne smijem prec s kolima 60 kad sam s zenom ali aj nema veze naviknucu se valjda Kliknite za proširenje... Lako je malo postimat brzinomjer
emir_89 Član 24.04.2008 #27 bas me zanima ko ce se prilagodit, ti ili ona??? nesto mi vise vuce na to da ce ona, al et u svakom slucaju, nek je sa srecom i sve najbolje...
bas me zanima ko ce se prilagodit, ti ili ona??? nesto mi vise vuce na to da ce ona, al et u svakom slucaju, nek je sa srecom i sve najbolje...
tibor987 Član 24.04.2008 #28 Jos malo pa ce Hukic morat jos jednu mazdu kupovat hehe....za prinovu...miatu neku ili ovako nesto hehehehe
Jos malo pa ce Hukic morat jos jednu mazdu kupovat hehe....za prinovu...miatu neku ili ovako nesto hehehehe