Tuzlak najtrazenija manekenka

Tuzlak najtrazenija manekenka

dellas je napisao(la):
U tekstu piše "u telu žene", i ako je ovo muško...

vhjuntitled.jpg
 
Član
:smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29::smajli29:
 
RCat je napisao(la):
dellas je napisao(la):
Kako nije kriv kad vidiš da je promenio pol, znači da nije baš tačan u glavu. Tj, ko zna možda je rođen bolestan, pa nije ni on kriv...

da se neka djeca rode sa oba pola, to je opste poznato. no do nedavno se u evropi, jos u dobi bebe operisao jedan pol, drugi odstranio. po odluci roditelja koja se vecina odluce da bude sin. u evropi su sada stim prestali, dijete odraste i u dobi od 6 - 9 godina se operise. do tad se moze ustanoviti da li je dijete vise maskulin ili feminin. na nasim prostorima se jos uvijek operise u dobi male bebe. tako da dusa zenska nosi kitu. jer otac odlucuje.. bolest?..

kao sto sam rekao,bozije davanje...njegova korist.....
 
Član
zen_3dom je napisao(la):
takodje je par dizajnera komentarisalo da momak u BiH i nasoj regiji vjerovatno nece biti dobro prihvacen, jer kod nas jos uvijek vladaju drugaciji modni trendovi ;)

Majka mu stara, u svim vjerama je ovo zabranjeno. Ako iko imalo misli na boga, ovoga čim vidi išutat će ga. Nedavno sam imao vjersko predavanje o ovome.
Nekada davno, ovakvi su protjerivani iz gradova, zabranjeno im je bilo dolaziti u džamije i crkve, proglašeni su ludim, a sada smo mi ludi što ovo ne prihvatamo.
Gdje ovaj svijet ide bože mili
 
Legend
glupost
ne znam zasto se uopste diskutuje o ovom..

nisam citao sve postove, ali je trizex dobro napisao, sve "bolesti" danasnjeg trenda su dosle sa zapada, pa i ovo

ne trebamo se uopste obazirati na to, inace cemo zatupit k'o glupi amerikanci..
 
Top