Tuzlak motociklom udario u auto pa u stub

Tuzlak motociklom udario u auto pa u stub

Legend
Tuzlak motociklom udario u auto pa u stub

Tuzlak Mirel Babović (33) zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 16 sati na magistralnom putu M.18 Tuzla - Sarajevo u živiničkom naselju Ciljuge. Povrijeđeni motociklista je zadobio teže povrede ruku i nogu i prevezen je na Odjel ortopedije UKC-a Tuzla, gdje se ljekari nisu izjasnili o stepenu njegovih povreda.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo prilikom uključenja motocikliste na magistralnu cestu, kada je Babović, pri velikoj brzini, oduzeo pravo prvenstva i udario u automobil ’seat’ kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji S.D. Od siline udara motociklista je završio na drugoj strani saobraćajne trake, udarivši u stub ulične rasvjete. Uviđaj na mjestu događaja izvršili su pripadnici Policijske stanice Živinice.

nesreca-1.jpg
 
Član
RE: R.I.P Mirel Babović

Sta je ovo u Tuzli zadnji par dana, sve sami sudari :icon_rolleyes:
Bas kad potrefi par dana ......
RIP
 

OmO

Član
RE: R.I.P Mirel Babović

I jucer kod mup-a momak pade s motora ispred mene, rasu se sav. Sreca nista mu nije bilo, ustao odmah, ljudi mu pomogli da digne motor i ostavi ga tamo iza zgrade kod cipelica..
 
Član
RE: R.I.P Mirel Babović

Jel ostao živ :icon_question: vidim naslov R.I.P a u tekstu piše zadobio je teške tjelesne povrede ne navodi se da je podlegao
 
Član
RE: R.I.P Mirel Babović

Ja sam se cula jutros sa curom i kaze da je ziv,polomljen je ...ne znam dal ima novih informacija !?
 
RE: R.I.P Mirel Babović

Ljudi, ne zurite sa informacijama, koje nisu provjerene! Momak je,kako citamo ziv, (nadam se)...tako da naslov nije primjeren!
 
Član
daki je napisao(la):
Kako saznajemo, do nesreće je došlo prilikom uključenja motocikliste na magistralnu cestu, kada je Babović, pri velikoj brzini, oduzeo pravo prvenstva i udario u automobil ’seat’ kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji S.D.

šteta Seata...jel ovaj nedužni čovjek u autu povrijeđen
za debila se ne treba brinuti, neće takvima ništa biti, uskoro će on opet na cestu i divljat još više
 
Top