Turisti hrle u Boliviju: Konobari uz piće poslužuju i kokain

Turisti hrle u Boliviju: Konobari uz piće poslužuju i kokain

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MTR

Član
RCat je napisao(la):
ma samo prosetas bos po tom clubu.. poslije navuces carape i adidaske, pa ovdje smrces iz carapa i eto ga.. kakva carina kakvo sta.. :lol:

hahahhahahaha , jest vala , oblajhujem tabane djabana :lol::lol::lol::lol:

Početnik
nodi ima i kod nas kamencica, de cu putovati pola sveta da bi doso do nekog kluba :D :cool:

inace radio sam ja istrazivanje neko o gudri pre jedno 5-6 godina, Kolumbija, Bolivija i Peru su jedni od najjacih proizvodjaca koke u svetu.. verujem da znate svi pricu o sada pokojnom Pablu Escobaru, pokojnom kralju koke!

pa cak je i Coca Cola do valjda 1906 god. sadrzala u sebi kokanidju!

Početnik
pa kad pogledas, koka se uzgaja kao sto sam rekao (barem najvise) u Kolumbiji, Boliviji i Peruu i treba da proputuje pola sveta da bi dosla do nas... samo putni troskovi + gubitak (deo koji nikad ne stigne da se uspesno prosvercuje), pa onda druga ruka, treca itd... ako tu uzmes mozes doci do nama dragih kamencica :D ali ako ko po obicaju prodje jos par ruku, eto ti ga prah od koke :lol::lol::lol:

Početnik
ma bolan nece ti nista biti, znas da su indijanci usled nedostatka energije zvakali list koke (radili su teske fizicke poslove na vecim namorskim visinama, gde je vazduh proredjen) i vidis dokle su danas dogurali... ako ima jos 2 plemena dobro je :D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
flash_back je napisao(la):
ma bolan nece ti nista biti, znas da su indijanci usled nedostatka energije zvakali list koke (radili su teske fizicke poslove na vecim namorskim visinama, gde je vazduh proredjen) i vidis dokle su danas dogurali... ako ima jos 2 plemena dobro je :D:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Konobar : zdravo , izvolite ?

Ja : Kratku kafu , casu vode i gram koke xD

btw. psy trance i koka ne idu skupa :D

extasy i psy trance :cool:

Početnik
ma cist efedrin, sranje.. nemas nigde kod nas naci pravi MDMA.. i speed te samo pokrivi, isto cist shit..

a koka, hm, nemoj da me vucete za jezik :D

Početnik
evo da cujete i jednu pesmicu koju je Aca Lukas ispevao za gudru, no pre bi reko da je za zuto nego za belo, al nema veze, extra je pesmica...:cool:

http://www.youtube.com/watch?v=6su-NpxwST0

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.