Član
IVAN VRANJO je napisao(la):ja sam sad odlucio za nedelju dana cu ti poslat video pa eto vidi ti sam dali ja na prazno sam radio doneo od grcke turbo klipove i klipnjace uradio tako fini dikton da bi namalio kompresiju i neznam sad sta bi me ukocilo u sledecoj fazi : dobre klipove dobra turbina ubrizgavanje vrlo dobro fali jos koi senzor za protok vazduha kojai turbo sabija i to sam smislio vec sutra elektricar nacice nacin kako da to uklopi od nisan mozda se vas cini da ja tropam neke glupe stvare al ja sam bas lud po tome da cu urediti idealno raditi turbo na 1.8
i dr stvar radujeme to sto pokusam a ne samo da naprazno zborim , drugo volim da od nista uradim nesto ako je meni bilo toliko kefu da mestim turbo ja bih ubacio 1.8t 20v od ibiza ali nije to problem kod mene nego problem e sto volim da ja nesto uradim sam a ne kupim to uredno zavrseno u fabrike! pozzzz
kupi sebi keca golfa i rokni u njega vr-a..to nisu mogli zamisliti wagenovci 1978godine, znaci da si ti zajebao VW sto se toga tice... malo ga prochipuj i ima da prasis tur mnogo jacima ,a imat ces zvukacu koju ni jedan turbak od maloprije kroz dvije tvoje teme navedenih nemoze ni osanjati...
poslusaj druga i okani se tih chuck norris projekata,jer je to prekupo da se radi jer sve to moze jace i kvalitetnij za doooosta manje para taman da ih kupujes u hypermarketu sa 50% rabatom na klubsku karticu u rasprodaji... :icon_biggrin: