Turbo Kitovi

Turbo Kitovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
IvanVR6 je napisao(la):
Ma nema veze meni je jos bolje mislio sam sa je to skuplje a u koji bi to motor upakirao?:icon_smile: Mozda da negdje inozemno zbavim od Toyote Supre motor 3.0 v6 24v?:123: Evo vam slika turbine koja daje 450-500ks za 2400 $

Ili sta bi mi vi preporucili koji motor?:icon_rolleyes:

turbobandit.com;)

jooooj tepsijo,jelllll to stvarno mozee....oooooj sto je to dobro...samo sto me nisi skontao moj motor vec ima nekih 250 ks,sad mi daje naci kakav Turbo kiiit da mi smanji snagu na 130ks...htio sam ja to sam uraditi al me zeza saraf 9-ka pa sam probao osmicu i nije moglo opet pa sam planove promjenio i sad reko tebe da pitam...:lol::lol::lol::icon_question:
:icon_exclaim:

nermin suljagic je napisao(la):
jooooj tepsijo,jelllll to stvarno mozee....oooooj sto je to dobro...samo sto me nisi skontao moj motor vec ima nekih 250 ks,sad mi daje naci kakav Turbo kiiit da mi smanji snagu na 130ks...htio sam ja to sam uraditi al me zeza saraf 9-ka pa sam probao osmicu i nije moglo opet pa sam planove promjenio i sad reko tebe da pitam...:lol::lol::lol::icon_question:
:icon_exclaim:

ako nema sarafa 9-ke nemoj ni pravit :lol::lol::lol::lol:
da ne psujem :lol::lol::lol::lol::lol:

Član
imam ja 1.7 dizela sa malom turbinicom pa ako moze jedna turbina za jedno 20 maraka al da mi poveca sa 75 na 200 konja ... ne bih da pretjerujem 200 bi mi bilo sasvim dovoljno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.