taĆno.... prava istina je da ja imam tetka koji je inače Kovač i kuje svašta, sklepat će on i turbo kit nema veze sto je frizer po struci, ovo njemu od ruke ide pravo.
Cak sta vise, neki dan je skontao ne shvatljiv problem. Naime ,jedno auto je obislo sve majstore u Istocnoj (imam obicaj reci seljackoj) Bosni , auto je pri paljenju trzalo, sve dok nije stiglo njemu u ruke, on je jedini skontao da je auto u prvoj brzini svo vrijeme bilo i da niko nije stiskao kvacilo prilikom paljenja... nevjerovatno ali istinito.... dodajte na to još da je sav taj posao uradio DŽABE... dobro nije DŽABE, ipak je prihvatio gajbu Sarajefske Pive, ali to vam govori o koliko velikom covjeku i majstoru pored svega je rijec...
rasplačem se stalno kad pricam o njemu, jbga takav covjek, na ranu ga priviti'....
Ja sam tu samo da mu pomazem...
A Nermine za tebe imamo specijalni pogon WARP (znaci svemir ispred sebe sazimas, a iza siris), ugranja je sasvim jednostavna... punjenje je besplatno... suncevom energijom..
potrosnja je rijec koju ces izbaciti iz rijecnika nakon sto ovo kupis... o ubrzanjima da ne pricam, pokazat cu ti jedan snimak gdje je koristen WARP o kojem ti pricam, isti sistem odgovara tebi na motor, saraf na saraf:
http://www.youtube.com/watch?v=1ejetQ_t1uA
(sifra. NIZBRDO)
tepSIJA
:123: