Turbo Kitovi

Turbo Kitovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav svima,evo gledam bezveze turbine po googleu i naidem na stranicu turbo kits.com i vidim dosta turbina za auta po cijenama 7000 dolara i nadalje to mi je prejeftino pa da vas pitam o cemu se ovdje radi?:icon_rolleyes:

Član
mogu ti ja nabaviti turbine po 10.000$ puno bolje od ovih sto si ti nalazio. javi se na 062 509 200, stavis na auto i definitivno nece biti brzeg. stavit cemo ti i nitro u toj cijeni mozda doplatis 1000-2000 $... mislim da je to ok cijena za to sto tebi treba.

Početnik
preeeeejeftino sine
gde si?!
ko si?!
sta si?!
sta nudis?!
kopira li Burlak tebe?!
dannemb.JPG

TB60antistor1.JPG

Član
Gle stari. pusti suplje price, ovu su male turbine gore...
Ja ti nudim pravu stvar po povoljnoj cijeni..

0007_supercar_showdown_copyright_rod_fountain_2008_std.jpg

9000$ dacu ti popust za cash i nosi je za 8000$

pro-drag.jpg

Ovo je s nitrom i ovaj moj rezervni motor sto je u ovom autu mozes imati za 14.000$
dacu ti jos dosta rezervnih djelova.

samo trebas prepraviti nosace motora i sve ide bez problema.:123:

zaboravih reci...

ovaj "SM chip tuning" ima dobar LAPTOP i moze ti programirati motor na preko 1000 (rijecima: HILJADU) konja za svaki dan po gradu

Jel se od tih Turbo kiita ide stagod brze,ili dobra kiita smanjuje potrosnju goriva...
:icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
:lol::lol::lol::lol::lol:

jest al dok ne iskoristis dobivenu snagu,cim je koristis ode i potrosnja...imal se gdje naci Kit za 1.4 16v od golfa 4,i kolko kosta to (do nekih 130 ks)...
sorry cojk sto ti habam po temi...;)

Član
:icon_question:

Ja se izvinjavam sto se ovako ubacujem ,ali nisam u toku ,kako to fungcijonise?

ovo FUNgcijonise ovako...kupis turbo kiit i odes kod tepsije i on ti je ugradi,cuo sam da to dobro radi,mislim cojk je profesijonalac...jelde tepsijo?

Član
taĆno.... prava istina je da ja imam tetka koji je inače Kovač i kuje svašta, sklepat će on i turbo kit nema veze sto je frizer po struci, ovo njemu od ruke ide pravo.
Cak sta vise, neki dan je skontao ne shvatljiv problem. Naime ,jedno auto je obislo sve majstore u Istocnoj (imam obicaj reci seljackoj) Bosni , auto je pri paljenju trzalo, sve dok nije stiglo njemu u ruke, on je jedini skontao da je auto u prvoj brzini svo vrijeme bilo i da niko nije stiskao kvacilo prilikom paljenja... nevjerovatno ali istinito.... dodajte na to još da je sav taj posao uradio DŽABE... dobro nije DŽABE, ipak je prihvatio gajbu Sarajefske Pive, ali to vam govori o koliko velikom covjeku i majstoru pored svega je rijec...
rasplačem se stalno kad pricam o njemu, jbga takav covjek, na ranu ga priviti'....
Ja sam tu samo da mu pomazem...

A Nermine za tebe imamo specijalni pogon WARP (znaci svemir ispred sebe sazimas, a iza siris), ugranja je sasvim jednostavna... punjenje je besplatno... suncevom energijom..
potrosnja je rijec koju ces izbaciti iz rijecnika nakon sto ovo kupis... o ubrzanjima da ne pricam, pokazat cu ti jedan snimak gdje je koristen WARP o kojem ti pricam, isti sistem odgovara tebi na motor, saraf na saraf:

http://www.youtube.com/watch?v=1ejetQ_t1uA

(sifra. NIZBRDO)

tepSIJA

:123:

Legend
tepso hocu i ja na sdi-a jednu turbinicu, al tu vecu ,i de usput pitaj tetka koliko bi me kostao warp sa ugradnjom , sad ja vidim zasto ti prodajes onaj digitalni filter :D :D

Član
Ma nema veze meni je jos bolje mislio sam sa je to skuplje a u koji bi to motor upakirao?:icon_smile: Mozda da negdje inozemno zbavim od Toyote Supre motor 3.0 v6 24v?:123: Evo vam slika turbine koja daje 450-500ks za 2400 $

Ili sta bi mi vi preporucili koji motor?:icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.