Simpy 735il Član 27.05.2018 #1 pozdrav kada ubacim u D trzne mi a u vožnji je ok mislim s obzirom na godine mjenjača zadovoljan sam ulje je promjnjeno i filter
pozdrav kada ubacim u D trzne mi a u vožnji je ok mislim s obzirom na godine mjenjača zadovoljan sam ulje je promjnjeno i filter
MaHa Styling Član 27.05.2018 #2 Simpy 735il je napisao(la): pozdrav kada ubacim u D trzne mi a u vožnji je ok mislim s obzirom na godine mjenjača zadovoljan sam ulje je promjnjeno i filter Kliknite za proširenje... Imas li lufta u diferencijalu?
Simpy 735il je napisao(la): pozdrav kada ubacim u D trzne mi a u vožnji je ok mislim s obzirom na godine mjenjača zadovoljan sam ulje je promjnjeno i filter Kliknite za proširenje... Imas li lufta u diferencijalu?
Simpy 735il Član 27.05.2018 #3 Nisam provjeravao moguće nisam niti ulje provjeravao u dif. Kad je hladan ujutro manje trzne a kad se zagrije vise
Nisam provjeravao moguće nisam niti ulje provjeravao u dif. Kad je hladan ujutro manje trzne a kad se zagrije vise