Troje povrijeđenih na Bulevaru- Zenica

Troje povrijeđenih na Bulevaru- Zenica

Član
zenica-nesreca-1.jpg"Dvadesetogodišnja Hana Sarajlić zadobila je teške, a njen momak Amer Krivokapa i vozač automobila Avdo Seferović (21) lake povrede, u strahovitoj nesreći koja se večeras dogodila na Bulevaru Ezhera Arnautovića u centru Zenice.Hana i Amer su sjedili na klupi na obali rijeke Bosne, nekoliko metara od saobraćajnice, kada ih je udarilo vozilo, ali i oboreno stablo. Hana je teško stradala i prebačena je u Kantonalnu bolnicu, nakon što je "Ford fokus" (T84-M-050) kojim je upravljao Seferović bukvalno izletio pri velikoj brzini sa bulevara, udario i oborio stablo na pješačkoj stazi, a onda udario u klupu uz rijeku Bosnu.

U Kantonalnoj bolnici potvrđeno nam je da su dovezene tri povrijeđene osobe, dvoje pješaka i vozač automobila.

Ubrzo nakon nesreće Hitna pomoć je još jednom intervenirala, jer je pozlilo ženi, za koju su nam očevici kazali da je najvjerovatnije majka stradale djevojke. U bolnici se ljekari nisu odmah izjasnili o povredama, dodajući samo da se radi o "teškim povredama" djevojke."

Preuzeto sa zenicablog, mojevijesti.ba ;
http://www.zenicablog.com/zenica/crna-hronika/item/20103-stravi%C4%8Dan-udes-na-bulevaru.html

http://www.mojevijesti.ba/novost/156166/U-stravicnoj-nesreci-tesko-povrijedene-dvije-osobe#
 
Član
Brate ovo nije vozac ovo je kamikaza. Ovakvim ljudima netreba dat ni da se priblize autu najmanje na 5 metara. Brz oporavak zelim djevojci a i momcima. :icon_sad:
 
Danas je jedan sa ovakvim focusom budalesao po gradu oko 16:30 :icon_rolleyes:
Nadam se brzom oporavku povrijedjenim :icon_sad:
 
Top