treseeee

treseeee

Član
radi se znaci o fiat stilu 1.9JTD ,odkako sam ga uzeo treseee, trese volan a i vala citavo auto, i to na brzini od 55km/h do 95km/h, ali interesantno trese samo kad se gas doda, kad je u toj brzini pustim gas netrese, cim ga dodamkrene nenormalno tresti, razmisljao sam o felgama ali nisam siguran posto sam vec rekao za gas, trap sam sav mjenjao od nekih piksni letve volana do i lafeta i kinetickih svega, znaci sve je na autu novo.. imal iko ikakvu ideju?

Član
Kada su nosaci u skroz losem stanju prilikom paljenja/gasenja auta primijetio bih da cijela karoserija auta vibrira,kao i pri mjenjanju brzina cuo bi specifican zvuk.
Nosace mozes provjeriti obicnim pajserom i provjeriti koliko ima lufta ili da auto ugasis,ubacis u 2.brzinu,otvoris haubu i pokusas auto lagano tiskati naprijed nazad.Ako su losi cuti ces neprijatan zvuk i motor ce dosta ''hodati''

Član
meni vala i volan i auto se citavo trese, bilo je manje ali se povecalo, pogledat cu bas sutra to za nosace da ubacim u drugu i vidim.. pocelo me je punooo zivcirati posto se povecalo prije je manje bilo, ja sam mislio da je do felge reko kriva i stavim one sto su bile nazad naprijed kad opet isto..

Član
vidi trokutasti nosac na mostu on najcesce dovodi do takve vrste vibracija. imao isti problem i tako je rijesen

Član
auto odvukao u SOFU MM, ovlasteni servis, ljudi mi fino kulturno digli auto sve pregledali, kako je auto bilo udareno iskrivljen je most, njega i poluosovine moram promijenuti, i kaze da radi toga trese, ja sam odma isao na nosace motora ali ljudi sve pregledali i kulturno mi sve objasnili sta i kako i sad moram pronaci polovne dijelove i nabaciti..