trebam magnetni ventil

trebam magnetni ventil

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zdravo ljudi...imam jedno pitanje za vas...
gdje se ima kupiti magnetni ventil koji se otvara pomocu tastera na 12V....treba mi za promjer crijeva oko 5-7mm....
ili gdje se nalaze takvi,tj gdje se primjenjuju takvi...npr.nasao sam takav u trubi za kamion,al mi se ne isplati kupiti trubu zbog ventila,jos je 24V (mada neznam dali igra veliku ulogu 12/24V)
treba mi za kontrolisamo ispustanje zraka iz boce,do nekih 5 bar-a pritiska...
Hvala na svakoj informaciji
pozdrav ;)

Član
nermin suljagic je napisao(la):
zdravo ljudi...imam jedno pitanje za vas...
gdje se ima kupiti magnetni ventil koji se otvara pomocu tastera na 12V....treba mi za promjer crijeva oko 5-7mm....
ili gdje se nalaze takvi,tj gdje se primjenjuju takvi...npr.nasao sam takav u trubi za kamion,al mi se ne isplati kupiti trubu zbog ventila,jos je 24V (mada neznam dali igra veliku ulogu 12/24V)
treba mi za kontrolisamo ispustanje zraka iz boce,do nekih 5 bar-a pritiska...
Hvala na svakoj informaciji
pozdrav ;)

mozes koristit ventile od plina oni su dovoljni jedino moras praviti redukciju a tu tvoju zeljenu sirinu..

kakvog plina?treba mi magnetni ventil da mogu otvarat i zatvarati na dugme...neznam koji ima na plinu takav,na kojem plinu?:icon_question:
pozdrav

Član
kakvog plina?treba mi magnetni ventil da mogu otvarat i zatvarati na dugme...neznam koji ima na plinu takav,na kojem plinu?:icon_question:
pozdrav

imas na plinskoj instalaciji magnetni ventil koji zatvara i pusta plin na 12v radi drzi preko 10bari nov je oko 40km a polovan 20ak

sreto je napisao(la):
pozdrav

imas na plinskoj instalaciji magnetni ventil koji zatvara i pusta plin na 12v radi drzi preko 10bari nov je oko 40km a polovan 20ak

eh,hvala ti druze raspitat cu se ;)
pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.