treba mi protokomjer za BMW E32 735i 88.god.

treba mi protokomjer za BMW E32 735i 88.god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
protokomjer trazis po brojevima koji su na njemu, trazi isti
pretpostavljam da imas plin... ako je jednom detonirao i izbio protokomjer, opet ce, dzaba ces mijenjat protokomjer... inace ti je on oko 100-tinjak KM

Član
ima ugradjen plin, ali ne vozim ga na plin nikako.... samo kad sam ga kupio, prije 2 mjeseca, nije radila pumpa za benzin i zato sam do kuce dosao na plin ( nekih 260 km) i odmah sam kupio pumpu za benzin i od tad samo na benzin ga vozim.... ne znam sta se prije desavalo, da li je bilo kakvih detonacija ili sta vec, ali slabo vuce od kako sam ga kupio i jos nisam osjetio punu snagu ovog motora, a jedva sam cekao da to dozivim.... i jos uvijek jedva cekam :D i kad kupim taj protokomjer, samo cu ga na bezin vozit.. kontam da izvadim plin potpuno jer hocu, svaki put ad ga vozim, da izvucem maksimalnu snagu iz motora a to nemogu postici voznjom na plin :D ... cuo sam nesto da se taj protokomjer moze nesto i popraviti, da se ne mijenja kompletan.. kao ima neka iglica unutra i nju treba "nesto" ... ne znam STA... valjda ocistit, zamijenit ili ko zna sta....

Član
ako ti je detonirao plin nekad, izbije klapnu, deformise je, i ona zapinje... zbog toga nece da ide, ne dolazi mu dovoljno zraka
najbolje da odes na otpad negdje, probas s novim protokomjerom kako ce ici... 99% sam siguran da je to... jel obicni plin il sekvent? ako je obicni plin, to ti je najcesci kvar kod bimmera s plinom
sto se tice tog motora, ima snage, al ne ocekuj cuda u sedmici jer je poprilicno teska... ide fino, al primjeti se masa...

Član
jest obicni plin... problem je sto sam obisao 20-ak otpada i niko od njih nema taj protokomjer.....ni na PiK-u isto nema..... na PiK-u sam nasao samo jedan za kojeg covjek trazi 100 Eura fixno.... mnogi mi pisu da su imali taj protokomjer i da su ga prodali.. tolika je potraznja za tim.... vozio sam Mercedes C220 CDI 2001.god koji ima 140 KS i ide mi poprilicno bolje nego ovaj moj BMW od 210 KS...

Član
imas kod Danke u vitezu toga na bacanje, sutaju ih... 100KM su bili... ako imas nekog da ti provjeri po broju ima li konkretno taj

Član
Za taj problem otvori temu ovdje http://www.bhtuning.com/kvarovi-savjeti-f-7.html,,,imate i ti i edo srece sto je bila nova godina pa admini spavaju :D Inace,Dobro dosao na BHtuning ;)

A evo ti broj 063 339 419 lud Danko ima onu ludu kockicu Monster Marsh dusu joj izvadi :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.