adi187 je napisao(la):Uh gdje nadje bas taj :icon_rolleyes: Moze ti bilo kakvo pojacalo na njega ,recimo ovo alpine u bridzu 160 w rms prave snage moze mu dusu vadit
Neg otpoji ti jedan zvucnik sa playera pa spoji taj woofer svirat ce i tako pa kupi kad se vratis sa puta sta drugo barem neki sony xplod i neko pojacalo
pa eto ja ti prodajem pojacalo a reko sam ti da spojis na plajer znaci nije mi stalo toliko da prodam jos imam 6 pojacala za prodaju xD
kazem ti svirat ce i na playeru taj woofer slobodno spoji
madmono je napisao(la):Ma pusti ba ja mu prodajem pojacalo 1000 Wati kao javicu se i nigdje ga. 4 kanala itd. I vise nego jevtino kome treba neka se javi meni imam ja pojacalo za prodati![]()
alen222 je napisao(la):madmono je napisao(la):Ma pusti ba ja mu prodajem pojacalo 1000 Wati kao javicu se i nigdje ga. 4 kanala itd. I vise nego jevtino kome treba neka se javi meni imam ja pojacalo za prodati![]()
prvenstveno drug kao sto sam ti rekao kad si danas poslao sms da pravim auto, i ti si rekao ako stignem do pola 3 stignem,nisam stigao ali eto.