VR6Boki je napisao(la):IGY je napisao(la):e onda me upucao
Ak mislis onda kad si isao u Bihac, tad kamere jos nije bilo.
Ja sam krajem augusta prolazio tamo i nije bila postavljena...
u at i de i jos par zemalja ima dodatak se kupiti za navigaciju sa pozicijama fixnih radara i kamera za crveno,10 15 eur kosta,posalju ti listu POI-a i to je to,budes bez brige.i mi mozemo tako nesto napravitiKRVOLOK je napisao(la):gledao sam prije negdje na netu da u engleskoj ima poseban sajt koji je napravilo neko udruzenje vozaca njihovo i non stop ga azuriraju i na sajtu su sve mape i polozaji tih kamera.Tada mi to nije djelovalo zanimljivo pa nisam nesto puno ni obracao paznju ali sada kad je i kod nas isto sranje treba na napravimo bar zasebnu temu gdje cemo pisati o polozaju kamera ali bez puno off topica.
Znaci provjerena lokacija gdje je postavljnja kamera i gotovo.Vremenom kad nakupimo vise polozaja kamera izdamo i brosuru sa odstampanim lokacijama i tako finansiramo bhtuning :icon_smile:
Taj satj sto sam ja gledao je extra posjecen i sve je legalno,niko nema pravo da zabrani da se prica o tome.
KRVOLOK je napisao(la):ma da i ovde je na sajtu bilo da se skinu mape i dopuni navigacija,to su i prodavali isto za tako sitne pare...
KRVOLOK je napisao(la):gledao sam prije negdje na netu da u engleskoj ima poseban sajt koji je napravilo neko udruzenje vozaca njihovo i non stop ga azuriraju i na sajtu su sve mape i polozaji tih kamera.Tada mi to nije djelovalo zanimljivo pa nisam nesto puno ni obracao paznju ali sada kad je i kod nas isto sranje treba na napravimo bar zasebnu temu gdje cemo pisati o polozaju kamera ali bez puno off topica.
Znaci provjerena lokacija gdje je postavljnja kamera i gotovo.Vremenom kad nakupimo vise polozaja kamera izdamo i brosuru sa odstampanim lokacijama i tako finansiramo bhtuning :icon_smile:
Taj satj sto sam ja gledao je extra posjecen i sve je legalno,niko nema pravo da zabrani da se prica o tome.