Trag od brisaca

Trag od brisaca

Da li se moze nekim sredstvom ili postupkom ukloniti onaj ruzni trag sto brisaci ostave kad su istroseni... 'bem ti brisace ko ih izmisli :D

Član
Iskreno sa detaljima nisam upoznat,ali znam dosta osoba koji su na taj nacin otklonili problem.Uglavnom se parnice ne vracaju vise,osim ako opet brisac osteti,ali siguran sam da ce se neko od clanova javiti koji su iskusni u ovome ;)

Hvala Brane... kod mene nisu duboki tragovi, samo povrsinski... vjerujem da bi se to dalo poliranjem ukloniti :icon_rolleyes:

Član
FirellesMonster je napisao(la):
Hvala Brane... kod mene nisu duboki tragovi, samo povrsinski... vjerujem da bi se to dalo poliranjem ukloniti :icon_rolleyes:

Ma nije to neki problem uopste,ko se time bavi znace ti reci kako i sta.:cool:

Član
nemojte se dzabe nadat da cete ispolirat,,, ajmo realno

cime mislite pokrit te riseve od brisaca,,, polir pastom mozda:icon_question:
dzabe cete pokusavat...

Član
kako postoji pasta za poliranje laka tako ima i za poliranje staklenih povrsina eh sad kolko je ucinkovito to je nesto drugo uglavnom nailazio sam na takva sredstva a imas brate i Novus pa ih zovni i pitaj...

Član
uzmite neko staklo, oparajte ga malo i onda polirajte, ako uspijete zovite me, moram i ja svoju sajbu polirat;)
samo znajte da te parnice koje su napravili brisaci nikako ne mozete vratit, jer je u biti to staklo osteceno, ne mozete ga ni ismirglat da poravnate povrsinu, ne mozete popunit pastom, tako da ja mislim da nema nacina da se to ispolira

ArminM je napisao(la):
uzmite neko staklo, oparajte ga malo i onda polirajte, ako uspijete zovite me, moram i ja svoju sajbu polirat;)
samo znajte da te parnice koje su napravili brisaci nikako ne mozete vratit, jer je u biti to staklo osteceno, ne mozete ga ni ismirglat da poravnate povrsinu, ne mozete popunit pastom, tako da ja mislim da nema nacina da se to ispolira

Za sta onda sluzi poliranje... da cisce izgleda :icon_question: onda je i sredstvo za ciscenje stakla je sasvim dovoljno da ga ocisti... msm da se poliranjem mogu ocistiti povrsinski risevi ili tragovi ali dubinska ostecenja nemogu... tako da sve zavisi koliko je staklo ogrebano :icon_rolleyes: drugo je armine kad je brisac ili metlica brisaca ograbala staklo... kod mene izgleda kao da je neko kredom povukao crtu samo ne toliko vidljivo... i pod prstom se ni sekunde ne osjete risovi... jbg valjda postoji neki nacin, necemo valjda zbog svake sitnice na zamjenu sofersajbe... msm da poliranje pomaze, sad koliko neznam...

p.s. valjda ce se neko javiti ko je polirao stakla

rs6

Član
ima pasta za poliranje staklenih povrsina ( sajbi ) ali je skupa dosta ..... tako da se bas i ne isplati kupovat' " obicnom smrtniku " imas kajzer u rijekama prema brckom, ljudi vare, poliraju prave sajbe iznova ... ma sve tako da je isplatnije njima otici i da srede stvar ;)
ps. ne znam u okolnim kantonima ko se bavi istim poslovima