Član
Malo sam se preracunao i nisam se dobro dogovorio sa Marfijem i umesto za nedelju dana ovo sve ispod je trajalo 20+ dana pa sam prvi put izostao sa OSRS
Auto spreman za ostatak sezone, a buduci da je napunio 10 godina za 1. april morao sam malo da ga castim
Zamenjeno ulje Mobil1 0w40 import from France i filter ulja origigi made in Japan
Ubacen sandwich plate sa meracima pritiska i temperature ulja plus satici
Zamenjena univerzalna NTK Sonda (djubre kao i sve drugo od te firme) stavljena origigi replacment part DENSO
Stavljene Ferrodo DS2500 plocice jos nisu imale test opterecenja ali za sada su mao bolje od ATEa (usput obradjeni diskovi i razradjena kociona klesta i rucna nastelovana)
zamenjena druga brzina, ogrlica prve i druge brzine, sinhroni 1. 2. 3. i 4. brzine sipan METABOND GT i LM GL4 ulje za menjac
nastelovani ventili na fabricku meru by Buca Djekic
zamenjen zadnji nosac motora
zamenjeni srafovi izmedju izduvne grane i auspuha
* * *
Auto spreman za ostatak sezone, a buduci da je napunio 10 godina za 1. april morao sam malo da ga castim
Zamenjeno ulje Mobil1 0w40 import from France i filter ulja origigi made in Japan
Ubacen sandwich plate sa meracima pritiska i temperature ulja plus satici
Zamenjena univerzalna NTK Sonda (djubre kao i sve drugo od te firme) stavljena origigi replacment part DENSO
Stavljene Ferrodo DS2500 plocice jos nisu imale test opterecenja ali za sada su mao bolje od ATEa (usput obradjeni diskovi i razradjena kociona klesta i rucna nastelovana)
zamenjena druga brzina, ogrlica prve i druge brzine, sinhroni 1. 2. 3. i 4. brzine sipan METABOND GT i LM GL4 ulje za menjac
nastelovani ventili na fabricku meru by Buca Djekic
zamenjen zadnji nosac motora
zamenjeni srafovi izmedju izduvne grane i auspuha
* * *