Toyo T1R gume, iskustva?

Toyo T1R gume, iskustva?

Član
CoL3 je napisao(la):
sta radite gumama pa im je toliko mal vijek:icon_eek: to bi znacilo taman mogu izdrzati jedno ljeto

Penzioneru moze svaka guma 30-40 000 ja je jos dozivio nisam da radi pravi posao nakon 10 000.

Član
scanneru penzioneru pa vozis 10 000 jedne gume sunce te nehebalo!

ja sam mislio da ti to Ćeraš :123:

meni zupcasti jedva izdrzi 20 000 :lol:

BHT Ovisnik
:lol: vozim i ja zivlje,al nisam sad da palim gume i sl,i ovako kontam koliko ce mi moci kako ulazim brze u krivine i sl. kad oni 10k,a samo zadnji mjesec sam presao 3000km ko bi onda napripravio guma:lol:

Član
CoL3 je napisao(la):
:lol: vozim i ja zivlje,al nisam sad da palim gume i sl,i ovako kontam koliko ce mi moci kako ulazim brze u krivine i sl. kad oni 10k,a samo zadnji mjesec sam presao 3000km ko bi onda napripravio guma:lol:

jbg care skoro smo sabirali kod mog vulkanizera da sam za 3 god uzeo oko 40 guma sto na kombi sto na onog mog lubeničara...

ako tjeras normalno da ces i zaskripat i potpisat i namjerno 15metara i slucajno 3 i tako to...ako ulazis u krivine frcaju komadi gume za tobom....

BHT Ovisnik
:lol::lol: e golemo
sa svojim karavncicem rijetko kad potpisujem (zao mi guma) jedino sto dosta cesto u krivine ulazim zivlje i sto ga stiscem,pa rekoh da se ne trose:D kad uzmem od starog E46 nekad iskljucim ESP pa opet reko gdje cu nove continental gume sto su dosle na njemu sad unistavat:D